GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un reusenc fa realitat l’anunci de la loteria de Nadal

Va vendre fins a tretze talonaris i va regalar una participació del ‘Gordo’ al seu exgendre
Imatge de la gran celebració a Reus pel 'Gordo' | Laia Solanellas

 

La pluja de milions que va caure al Centre Aragonès El Cachirulo de Reus va provocar l’eufòria i emoció entre tots els agraciats que van celebrar el premi durant el matí d’aquest diumenge 22 de desembre. El 'Gordo' va estar totalment repartit amb 320 milions d’euros esquitxats en centenars de persones de la ciutat. Un dels afortunats va ser l’Ismael Araguás, qui va convertir l’anunci televisiu de la loteria de Nadal en realitat

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Araguás és un dels socis històrics i més actius de l’entitat reusenca i cada any s’encarrega de vendre participacions entre els seus familiars, amics i coneguts. Aquest 2019 va vendre fins a un total de tretze talonaris amb 25 participacions cadascuna. 

 

Entre tots els afortunats també hi ha el seu exgendre Raúl amb qui continua tenint una bona relació tot i estar separat de la seva filla. Ismael Araguás explicava que va adonar-se que el seu exgendre no havia comprat cap número de la loteria i li va regalar un, com si es tractés de l’anunci de la loteria de Nadal. Un cop conegut el premi, Raúl va trucar plorant a Ismael per donar-li les gràcies i explicar que havia tocat el 'Gordo'. La ficció feta realitat. 

 

El Centre Aragonès El Cachirulo va repartir fins a 320 milions d'euros | Laia Solanellas