Els reusencs Clownic reivindiquen la importància del teatre a Got Talent

El reusenc Simonde 79 també ha participat al concurs de televisió tocant una simboba a ritme de música techno
Imatge dels reusencs Clownic, al plató de Got Talent | GOT TALENT

 

Aquest dilluns a la nit, el popular programa de televisió 'Got Talent' de Tele5 ha comptat amb la participació de dos concursants reusencs: la companyia de teatre gestual còmic Clownic i l'artista Simonde 79. Les dues candidatures han aconseguit classificar-se per les semifinals del programa després d'exhibir sobre el plató les seves habilitats, endur-se l'ovació del públic i el sí del jurat.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

«Volem que la gent vagi al teatre»

La companyia reusenca de teatre gestual còmic Clownic, formada per Gerard Domènech, Edu Méndez i Carles Bigorra ha presentat sobre l'escenari un petit espectacle de teatre gestual còmic de dos minuts de durada emportant-se els elogis dels membres del jurat. En acabar la representació, els integrants de Clownic han indicat que han participat  a ‘Got Talent’ amb l’objectiu de reivindicar el teatre ja que «si al teatre només et veuen 200, 300 o 400 persones, aquí a un programa de Televisió et pot veure molta més gent i ens encantaria que tots ells anessin al teatre».

Els membres del jurat han detectat ràpidament que el trio compta amb una llarga experiència dalt de l'escenari. De fet, la companyia reusenca compta amb 21 anys d'existència ja que es va iniciar el 1998 com a segona companyia del Tricicle. En tot aquest temps han interpretat en moltes parts del món espectacles del Tricicle com: Manicómic, Slastic, Exit, Tricicle 20, Sit Garrick y 100% Tricicle. Des del 2011 elaboren espectacles de producció pròpia sota el segell de Gagman Produccions i comptant amb la col·laboració dels seus pares teatrals, el Tricicle. 

Gerard Domènech, Edu Méndez i Carles Bigorra són els integrants de la companyia Clownic | Got Talent

Els membres del jurat han beneit l’actuació de la companyia reusenca, assegurant que s’ho han passat molt bé i que s’han quedat amb ganes de veure més. «A mi m’ha encantat», ha indicat Risto Mejide. «M’encanta que la gent vagi al teatre, que vingueu aquí i que tingueu aquesta projecció. Us ho mereixeu», ha assenyalat Paz Padilla.

Clownic s'ha emportat l'ovació del públic i ha aconseguit el SI de tot el jurat, passant de ronda i aconseguint que Risto Mejide i Edurne, tal com han assegurat durant la valoració de l’espectacle, vagin a veure’ls actuar al teatre.

Simonde 79 toca una simboba a ritme de techno

Qui també ha participat a 'GOT Talent' aquest dilluns a la nit ha estat el reusenc Simonde 79. En aquest cas el concursant va revolucionar el programa quan va tocar una tradicional simboba nadalenca a ritme de techno. L'exhibició va enamorar el públic i va aconseguir ràpidament el SI de Paz Padilla i Dani Martínez. Els altres dos membres del jurat, Risto Mejide i Edurne, van aguantar fins el final però van acabar donant a Simonde 79 el pas per a les semifinals.

"🌹10 anys sense cap nova Misericòrdia a Reus" "❗ REUS: Tallen les vies del tren en protesta contra les detencions de la Guàrdia Civil"