ATENCIÓ

Quatre cotxes xoquen a l'A-27 a la Pobla de Mafumet

Entren a robar en un bar de Reus i s'emporten gairebé 3.000 euros

Els diners bàsicament eren d'una màquina escurabutxaques i de la caixa registradora
Els lladres van trencar només una màquina escurabutxaques del local | TarragonaDigital.com

 

Gairebé 3.000 euros en màquines d'escurabutxaques i entre els diners que hi havia a la caixa, és el que  s'han emportat un lladres d'un bar carrer Riera d'Aragó de Reus, la matinada d'aquest dilluns, 11 de març. Dimecres passat en aquest mateix bar també hi va haver un intent de robatori, ja que la propietària explica que es va trobar el pany forçat. 

 

Part dels vidres trencats en el robatori del bar a Reus | TarragonaDigital.com

 

Roben a un bar de la riera d'Aragó

A les tres de la matinada, aproximadament, els autors del robatori han entrat en aquest local del carrer Riera d'Aragó número 7. Els Mossos d'Esquadra han explicat a TarragonaDigital que sospiten que els lladres havien anat amb anterioritat al local per veure quines mesures de seguretat disposaven en aquest establiment. Dins del bar hi havia una càmera de videovigilància per veure en directe la gravació des de casa dels propietaris, i desconnectar aquest aparell va ser el primer que van fer els lladres.

 

La caixa d'on els lladres s'han emportat els diners del bar | TarragonaDigital.com

 

S'emporten els diners d'una màquina d'escurabutxaques i la caixa

Els propietaris, d'origen xinès, no havien instal·lat al seu bar cap mena d'alarma ni un altre sistema de seguretat, tan sols la càmera de videovigilància. La propietària del local ha anat al bar, com cada matí a les 6.45 hores, per obrir el local quan s'ha trobat que al pany de la porta li havien fet palanca i que havien entrat a robar al seu bar. 

 

Els autors del robatori van trencar la màquina per obtenir els diners | TarragonaDigital.com

 

Un jove roba una bicicleta d'alta gamma

D'altra banda, avui els Mossos d'Esquadra han detingut a un jove al barri de Bonavista de Tarragona per haver robat una bicicleta valorada en 1.400 euros. Els agents policials han examinat la marca i el número de xassís de la bicicleta i han comprovat que les dades coincideixen amb les d'una bicicleta robada a Cambrils el juny del 2017.

 

També et pot interessar