Roben una bicicleta valorada en 6.000 euros a la Gran Fondo la Mussara - Reus

El lladre es va emportat la bicicleta mentre guardaven el material de la cursa
Imatge de la bicicleta professional robada després de la Gran Fondo la Mussara -Reus | Cedida

 

La Gran Fondo la Mussara - Reus es va dur a terme el passat diumenge 19 de maig al Baix Camp, aquesta cursa s'ha convertit en una de les principals marxes ciclistes del territori, però enguany va acabar amb desgràcia per una de les participants. María Jose Silvestre és una ciclista que va participar en aquesta cursa i encara que el transcurs de la cursa la va passar sense incidències va acabar un tràgic final, ja que li van robar la bicicleta valorada en més de 6.000 euros. 

Li roben la bici a la Gran Fondo la Mussara - Reus

Segons ha publicat a les xarxes socials María Jose Silvestre «han arrencat part de la meva vida». Tot va succeir quan després de realitzar la cursa es disposaven a carregar el material i la bicicleta a la porta-bicicletes del grup Dones Bicibles, equip amb el qual competeix, quan un individu li va robar la bicicleta. Segona l'esportista, va córrer darrere del lladre però «em va resultar impossible agafar-lo», comenta.

La víctima ha fet una crida a través de les xarxes

La víctima del robatori manifesta que tenia molts projectes en relació al món del ciclisme que ara s'han trencat a causa del robatori, «no saben el mal que m'han fet», comenta María Jose Silvestre.

Imatge de l'edició del 2017 de la Polar Gran Fondo la Mussara -Reus | cedida

 

Ara es disposa a fer una crida per les xarxes socials, detallant el model de bicicleta per si algú la troba, el model és: BMC GF01 DI2 Ultegra Disc, talla 48 número 484RC5J0031.

També et pot interessar:

"ELECCIONS: Ara Reus proposa fundar la Casa dels Elements Festius" "AGENDA: L'obra 'Déjà-Vú' arriba al Teatre Bartrina!"