Roben en una casa de la urbanització Blancafort de Reus

Els fets s'han produït aquest dimarts al vespre
El carril bici es reincorporarà a la carretera a la nova rotonda d'entrada a Blancafort | Jordi Olària

Aquest dimarts, 12 de novembre, s'ha produït un robatori a la urbanització Blancafort de Reus. Als volts de dos quarts de vuit del vespre, en un dels xalets de la zona residencial, hi va entrar un individu que van provocar algunes destrosses a l'habitatge. Des de l'associació de veïns, el seu president, Bartolomé Pluma, apunta que es tracta «d'un fet puntual», i que feia «molts mesos, potser un any i mig» que no es produïa un robatori en un domicili.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

El Cos de Mossos d'Esquadra confirma aquest robatori, que situen a les 19.34 hores. Es va produir al carrer de Dinamarca, i l'autor hauria saltat la tanca del jardí per entrar al recinte. A l'habitatge hi hauria entrat per una de les finestres, l'única que no tindria la persiana completament abaixada. Després de trencar el vidre, l'individu hauria entrat a l'interior de l'immoble per robar-hi. La policia catalana informa que resta pendent que els veïns afectats presentin una denúncia per emprendre la investigació pertinent.

Imatge d'arxiu del carrer Ample de Reus | Jordi Olària Gras

Tres robatoris al carrer Ample

On s'ha produït més d'un robatori és al carrer Ample, aquesta setmana passada. En aquest cas no ha estat un fet aïllat, sinó que se n'han registrat almenys tres, dos dels quals efectius. En un dels establiments s'haurien endut material per valor d'uns 20.000 euros, mentre que en el segon negoci, el botí hauria estat menor i els seus propietaris no haurien interposat denúncia.

La tercera entrada s'hauria produït als trasters d'uns habitatges d'on, segons se sap fins ara, no s'haurien endut res. En el primer cas, la propietària de la botiga de decoració es va trobar la persiana mig apujada quan va anar a obrir-la el dimarts al matí. Es va trobar vidres trencats i els llums de dins oberts, i va constatar que s'havien endut material per valor d'uns 20.000 euros i els diners de la caixa.

En el segon cas, el d'una bacallaneria, els intrusos hi haurien entrat a través d'una finestra i també s'haurien endut el que hi havia a la caixa registradora, una quantitat prou menor, i van decidir no interposar cap denúncia. Tot plegat ha posat en alerta el veïnat de la zona, que ja estava intranquil pels aldarulls que es produeixen els caps de setmana al capdavall del carrer. La situació els ha portat a posar en marxa una recollida de firmes perquè des de l'Ajuntament s'actuï a la zona conflictiva.

"🔴ATENCIÓ: Cancel·len les visites nocturnes al Cementiri de Reus d'avui i demà" "⚗BUSQUEN VOLUNTARIS per provar un extracte natural que combat l'envelliment a Reus"