Nou robatori a Reus, ara, al bar En la espera te esquino

Els fets han passat la matinada d'aquest dilluns | Es desconeix el volum del que s'haurien endut els lladres
El bar En la espera te esquino ha patit un robatori aquesta matinada passada | Jordi Olària

 

Nou robatori amb força al centre de Reus, aquesta vegada, en un bar del carrer Galanes a mitja matinada. L'alarma de l'establiment En la espera te esquino ha sonat quan passaven dos minuts d'un quart de cinc de la matinada d'aquest dilluns, moment en el qual els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís automàtic. Veïns de la zona expliquen a TarragonaDigital que, just abans de sentir l'alarma del local, s'ha sentit «un cop molt fort».

Segons els mateixos testimonis, després de sentir el fort cop i que es disparés l'alarma, han arribat els Mossos d'Esquadra que, efectivament, han confirmat que es tractava d'un robatori amb força. No han pogut identificar, per ara, l'individu o individus que hagin pres part en el robatori i, de fet, la policia catalana ha obert una investigació arran d'aquests fets. El cas és que, fa tot just una setmana, els Mossos d'Esquadra van fer públic que havien detingut el presumpte autor de cinc robatoris en establiments del centre de Reus.

El bar està situat al carrer Galanes | Jordi Olària

A presó el presumpte autor de cinc robatoris al centre de Reus 

En aquell cas, l'home va passar a disposició judicial i, a continuació, va ingressar a presó. Des del cos policial s'explicava, dilluns passat al vespre, que no es tractava de cap tendència a l'alça pel que fa a entrades en establiments a la capital del Baix Camp, sinó que era un home que havia actuat sol i en els cinc negocis que tenien detectats. El cas d'aquesta matinada, per tant, correspondria a, almenys, una altra persona que hauria actuat pel seu compte.

Des dels Mossos d'Esquadra es recorda que no hi ha cap auge en el nombre de robatoris, sinó que les dades de criminalitat a Reus, els darrers anys, han anat a la baixa. Ramon Franquès, inspector cap de l'Àrea Bàsica Policial de Reus dels Mossos d'Esquadra, sentenciava ara fa set dies, que «els delictes a Reus, durant els últims anys, han anat baixant». També aquell dia, des de l'Ajuntament de Reus, es va enviar un missatge de tranquil·litat i calma a la població per contrarestar la sensació que poguessin haver produït aquell seguit de robatoris succeïts durant un període curt de temps.

"El cicle de concerts solidaris Vermusic a Reus acaba amb èxit de participació" "ATENCIÓ: Quadruplica la taxa d'alcoholèmia després d'accidentar-se a Reus"