GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

S'enduen 600 euros de la pastisseria Huguet de Reus

Frustren una altra temptativa de furt aquest divendres | Dimarts es va produir un altre robatori en una pastisseria
Ramón De la Fuente, propietari de la Pastisseria Huguet, muntant la figura del Basilisc de xocolata. | Laia Solanellas

 

El Forn Huguet de Reus va patir un robatori la matinada d'aquest dijous del qual se'n van endur 600 euros. Segons ha avançat el Diari de Tarragona, els propietaris del negoci s'haurien trobat la caixa registradora a terra quan van arribar-hi per treballar. Hi faltaven els diners, com també s'havien endut una màquina per a fer xocolata. El cas, destaquen, és que no es van endur pas un mòbil que hi havia sobre el taulell de la pastisseria.

 

El cas del Forn Huguet no és l'únic que s'ha viscut aquesta setmana. L'establiment de gelats i torrons Xixona va patir un intent de robatori fa tan sols tres dies. En aquell cas van ser els veïns els que van alertar els cossos policials. Els testimonis haurien vist sortir un individu corrent del local que, de fet, hauria marxat amb les mans buides perquè l'establiment encara estava obert al públic.

 

També aquesta setmana s'han endut uns 400 euros a través d'un robatori amb força al Mas Iglesias. Els lladres haurien forçat l'accés al Can Vicenç del carrer de Maria Aurèlia Capmany la matinada de dimarts segons han confirmat els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital.

 

Intent de robatori en una farmàcia de Reus | Ivan Compte

 

Temptativa de furt a una farmàcia

Temptativa de furt, aquest matí, a l'avinguda de Pere el Cerimoniós de Reus. La víctima ha estat la farmàcia Matas, al número 68 d'aquesta via reusenca. El personal del negoci ha detectat una parella, un home i una dona, que actuava de manera sospitosa. L'home vigilava mentre, com han acabat veient, la dona anava introduint productes dins d'una motxilla. Immediatament han trucat al 112 per alertar als Mossos d'Esquadra que, casualment, comptaven amb una patrulla de l'Àrea de Recursos Regionals Operatius, l'ARRO, a prop del lloc dels fets.

 

No es tracta de la unitat policial que habitualment actuaria en aquests casos, però a causa de la seva proximitat, s'hi han desplaçat amb dues dotacions, un cotxe i una furgoneta. Abans que arribessin els agents dels Mossos d'Esquadra, però, els dos individus han pagat els productes a la línia de caixa per evitar mals majors quan arribés la policia. Amb tot, els agents han identificat les dues persones que haurien participat en aquesta temptativa de furt.