Roben dos televisors i diners del Casal de la Gent Gran del barri Fortuny

Algú va forçar la porta d'entrada i va robar els aparells i els diners de la màquina de cafè

El Casal de la Gent Gran del barri Fortuny de Reus va patir un robatori aquest dimecres, 23 de gener. Els fets van tenir lloc a un quart de deu del matí, quan algú va forçar la porta de l’entrada del Casal Municipal de Sant Bernat Calvó, ubicat a la glorieta de Ramir i Ortega, i va accedir al seu interior, segons informa el Diari de Tarragona. El lladre o lladres van entrar i van robar dos televisors, així com també els diners que hi havia a dins de la màquina de cafè del casal.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

De moment es desconeix si el robatori el va cometre una o més persones. Després d’assabentar-se del robatori, al casal s’hi van desplaçar patrulles de la Guàrdia Urbana de Reus i dels Mossos d’Esquadra. És la policia catalana qui ha obert una investigació per tal de poder trobar la persona o persones que van cometre el robatori. 

Detingut a Reus per la seva dessuadora un home que tenia una ordre de cerca i captura

El passat dissabte, 19 de gener, la Guàrdia Urbana de Reus va detenir un home que tenia una ordre de cerca i captura dictada per un jutjat penal de Tarragona. La detenció es va dur a terme l'endemà que un matrimoni d'avançada edat denunciés que havia patit un robatori a l'avinguda de Sant Bernat Calbó, a l'altura del carrer d'Astorga. Mentre passejaven de nit, un individu se'ls va acostar, va estirar la bossa de mà que la senyora duia penjant al braç i va fugir corrents. 

Quan la dona i l'home van anar a interposar la denúncia, van donar tots els detalls possibles sobre l'home que els havia robat la bossa de mà. Un dels detalls que recordaven era que l'individu duia una dessuadora amb la caputxa vermella. Així doncs, l'endemà, el dissabte, una patrulla de la Guàrdia Urbana va localitzar a la Riera de Miró un home que coincidia amb la descripció i portava una caputxa de color vermell. Els agents van aturar-lo, identificar-lo i comprovar les seves dades. D'aquesta manera, van veure que sobre l'home hi havia una ordre de cerca i captura, i va ser detingut. La Guàrdia Urbana no descartava que es tractés de l'auto del robatori a la dona gran.