Dos nous atracaments al Clarel del carrer del Vent de Reus

L'establiment ja havia patit un robatori amb intimidació el passat 14 de novembre

El passat cap de setmana,  la drogueria Clarel del carrer del Vent, al centre de Reus, va patir dos robatoris en poc més de 24 hores. Concretament, el divendres 23 de novembre, al voltant de les vuit del vespre, i el dissabte 24, també a les vuit del vespre.

Tres robatoris amb intimidació en només deu dies a Reus

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Aquest novembre s'està convertint en un malson per als treballadors de la drogueria Clarel del carrer del Vent; i és que, el dia 14 d'aquest mateix mes de novembre, ja havien patit un robatori amb intimidació per arma blanca. Amb els dos del passat cap de setmana, sumen  tres robatoris en només deu dies.

D'aquesta manera, i segons fonts policials, el passat divendres poc després de les vuit del vespre, un home va entrar a robar,  intimidant la dependenta i exigint els diners de la caixa  registradora; dissabte, també poc després de les vuit del vespre, es repetia l'acció,  aquest cop utilitzant una navalla per amenaçar la treballadora.

Imatge d'arxiu d'una dotació de la Guàrdia Urbana
Imatge d'arxiu d'una dotació de la Guàrdia Urbana | Guillem RS

Augment de la sensació d'inseguretat a Reus

Els veïns de Reus viuen cada dia més amb la sensació creixent d'inseguretat amb un novembre en què, si bé les dades oficials diuen que no hi ha hagut un repunt remarcable de la delinqüència, cada setmana surten a la llum nous casos de robatoris amb violència.

Amb els atracaments d'aquest passat cap de setmana, es manté la mitjana d'aquest mes de novembre, d'un robatori cada dos dies a la capital del Baix Camp. Unes dades que s'agreugen tenint en compte que la majoria han estat robatoris amb força o amb indicis de violència.

Novembre amb un robatori cada dos dies a Reus

TarragonaDigital ha quantificat els robatoris o intents de robatori que s'han confirmat les darreres setmanes d'aquest mes de novembre, unes xifres que arriben als dotze delictes d'aquesta tipologia, en 24 dies.

D'aquesta manera, els robatoris del passat cap de setmana se sumen, entre d'altres, als del barri de La Pastoreta, que va viure tres robatoris en una sola nit, el robatori d'un basar al carrer d'Escultor Rocamora; l'atracament d'una benzinera, o l'assalt a l'Hotel Gaudí per endur-se els diners de la caixa registradora.

Dues persones assalten la recepció de l'Hotel Gaudí de Reus
Dues persones assalten la recepció de l'Hotel Gaudí de Reus | Hotel Gaudí