Roben d'una estrebada la bossa de mà a una dona a prop de la Salle de Reus

El noi, d'origen magrebí, va fugir del lloc dels fets per evitar ser atrapat
La dona ha estat víctima d'un robatori al carrer Josep Maria Prous i Vila de Reus   | Mossos d'Esquadra
 

Durant la tarda d'aquest passat dimecres, 6 de març, una dona de 58 anys ha estat víctima d'un robatori amb violència. Els fets han succeït a prop de La Salle de Reus, quan un jove li ha estirat la bossa de mà que portava la víctima i, tot seguit, hauria fugit del lloc dels fets, segons ha pogut saber TarragonaDigital. D'altra banda, la dona, afortunadament, no ha estat ferida a causa del robatori. 

 

Roba la bossa de mà a una dona i fuig del lloc

Quan passaven minuts de dos quarts de vuit de la tarda d'aquest dimecres, 6 de març, un jove, d'origen magrebí d'entre 20 i 25 anys i amb una jaqueta vermella, va realitzar el robatori d'una bossa de mà a una dona. Els fets van succeir al carrer Josep Maria Prous i Vila de la ciutat de Reus, a prop del centre escolar de La Salle de la capital del Baix Camp. Fins el lloc dels fets, es van personar els Mossos d'Esquadra.

 

En aquest sentit, segons ha pogut saber aquest mitjà, la víctima anava caminant pel carrer i el lladre li va realitzar una estrebada a la bossa de mà que portava.  Tot seguit, el noi va fugir del lloc dels fets perquè no fos enxampat. Afortunadament, la dona, després de ser robada, no va necessitar assistència mèdica, ja que no tenia ferides.

 

Segons ha pogut saber aquest mitjà, la víctima ha realitzat la denúncia del robatori de la bossa de mà, on hi portava diners en metàl·lic, a més d'altres objectes com documentació.

El lladre va fugir del lloc dels fets després d'estirar-li la bossa de mà | google maps

 

També et pot interessar: