Roben en una altra casa de la urbanització Blancafort a Reus

Aquest assalt és el segon en la mateixa zona residencial de la ciutat en el darrer mes
És el segon robatori a la urbanització Blancafort de Reus en el darrer mes | Jordi Olària
 

Durant el dia d'ahir, dimarts 24 de juliol, van entrar a robar a una casa de la urbanització Blancafort de Reus, el segon assalt en el darrer mes en aquesta zona residencial de la capital del Baix Camp. Segons ha pogut saber TarragonaDigital.com, el lladre o lladres van entrar dins l'habitatge forçant una de les portes corredisses que donaven al rebedor del domicili, a més de fer el mateix amb una de les persianes de la casa.

 

Així doncs, l'individu o individus que van entrar dins aquest domicili, van remenar i buscar per tots els calaixos d'una de les habitacions, deixant la casa desordenada. Els propietaris de l'habitatge estan valorant que hi falta per saber exactament què se n'han endut els lladres del seu domicili. Fins al lloc de l'incident hi van anar els Mossos d'Esquadra, els quals van veure el desgavell que hi havia en l'habitatge.

 

Segon robatori a la urbanització Blancafort en l'últim mes

El furt d'ahir dimarts a la urbanització Blancafort se suma al que va haver-hi el passat mes de juny a la mateixa àrea residencial de la ciutat, concretament al carrer de Lituània. Els propietaris del pis se'l van trobar potes enlaire quan van arribar a casa seva al voltant de dos quarts de vuit del vespre. 

 

En avisar als Mossos d'Esquadra, tenien clar que volien denunciar els fets. Tanmateix, en un primer moment no tenien clar que s'havien endut els lladres, però després ja van trobar a faltar diners i joies, que és el que va figurar en la primera denúncia. En casos de robatori com aquests, es pot ampliar l'inventari de tot allò que s'hagi sostret.

 

D'altra banda, el robatori del mes de juny va coincidir amb un operatiu de prevenció dels Mossos d'Esquadra contra els robatoris amb força en domicilis, a altres zones de la ciutat de Reus. Aquest operatiu, a més, va coincidir en un intent d'ocupació d'un bloc al carrer de Pau Gargallo, al barri de Mas Iglesias.