Roben en dues benzineres de Reus

Els lladres utilitzaven el mètode del butron per robar en les estacions de servei
Han robat en dues benzineres amb el mètode de butron | Google maps

 

Dues nits consecutives i el mateix mètode per entrar a robar en gasolineres. Les matinades del 10 i 11 de setembre, han entrat en dues benzineres de la ciutat de Reus, una a la C-14 i l'altra al polígon Alba de la capital del Baix Camp, segons informa el Diari de Tarragona. 

 

Els Mossos investiguen els robatoris

La matinada del dimarts, 10 de setembre, l'incident va succeir a la carretera C-14, en una benzinera. Els lladres van realitzar un butron i, així, aconseguir perforar la paret per poder accedir al seu interior. D'aquesta manera van poder entrar a dins la gasolinera, però no van aconseguir endur-se res, ja que les caixes fortes que hi havia, no es van arribar a obrir. A més, el propietari va informar els Mossos d'Esquadra que no trobava a faltar res. 

 

La matinada següent, la Policia Local de Vila-seca va veure, durant una ronda de servei, un forat en una paret d'una benzinera del polígon Alba, entre Reus i el municipi de la Costa Daurada. Tot seguit, es va avisar a la Guàrdia Urbana de Reus i a Mossos d'Esquadra.

 

Els lladres van realitzar un butron pels lavabos de l'àrea de servei i van comprovar que el seu interior estava tot regirat, amb la caixa registradora manipulada i la màquina de tabac trencada. L'alarma es va activar poc després d'un quart de dues de la matinada, però no s'ha pogut veure res per la càmera de seguretat.