Més de 10.000 metres quatrats d'exposició en la nova edició del Saló de la Moto a FiraReus

Els amants del motor tenen una cita imprescindible els pròxims 3, 4 i 5 de maig
El Saló de la Moto a Reus. | Laia Solanellas

Arriba una nova edició del Saló de la Moto a FiraReus. Enguany se celebrarà el primer cap de setmana de maig, els dies 3, 4 i 5. El Saló ocuparà tot el recinte firal, sumant més de 6.000  metres quadrats, a banda d'una bona part de l'auditori exterior. Així doncs, aquesta edició suma un total d'11.000 metres quadrats replets de motos perquè tots aquells amants del motor puguin gaudir-ne en totalitat d'un certamen dirigit a ells.

Com és tradició en totes les edicions celebrades en el Saló de la Moto, la jornada comptarà amb nombroses activitats molt diverses per satisfer les necessitats de tots els assistents. Més d'una vintena d'expositors mostraran les seves motos per tal que els presents puguin informar-se i, fins i tot, provar-les! També comptarà amb un mercat d'ocasió en el qual, si esteu interessats en comprar-vos una moto, gaudireu de grans oportunitats a preus realment econòmics. 

Les imatges del Saló de la Moto 2018 a Reus | Laia

 

I diumenge arribarà un dels plats forts de les jornades, la Custom Sunday. Com cada any, es realitzarà una trobada d'aficionats a les motos, en la qual podreu conèixer i intercanviar opinions amb totes aquelles persones que són tan amants del motor com vosaltres.

Consulteu els horaris

El divendres 3 de maig, el Saló de la Moto obrirà les seves portes a la tarda, de 16.00 a 21.00 hores. Dissabte i diumenge la jornada s'allargarà durant tot el dia, començant a les 10.00 hores del matí i finalitzant a les 21.00 hores del vespre. Per tots aquells interessats en assistir, podreu comprar les vostres entrades per 5 euros a través d'aquest enllaç.

Les imatges del Saló de la Moto 2018 a Reus | Laia

 

Participeu en el sorteig de 5 entrades dobles

Des de TarragonaDigital.com volem premiar els nostres lectors amb el sorteig de 5 entrades dobles perquè gaudiu amb un acompanyant del Saló de la Moto 2019. El sorteig s'activarà avui a les 20.30 hores a l'Instagram de @tarragonadigital i estarà actiu fins al dia 30 d'abril. Per participar només heu de seguir aquests passos:

Feu-vos seguidors del nostre Instagram @TarragonaDigital.

— Buscar el post del sorteig, fer un «M'agrada» i deixar un comentari etiquetant la persona amb qui compartiríeu l'entrada.

— Per tenir més opcions, feu captura del post o de l'Stories del sorteig i pengeu-ho al vostre Stories mencionant @TarragonaDigital.

— Teniu temps per participar fins al dimarts 30 d'abril. Estigueu molt pendents dels vostres missatges directes, perquè si sou els guanyadors/es us contactarem per aquesta via. Molta sort!

"Inscriviu-vos a la jornada «Matí de Salut i Bàsquet» per a professionals del bàsquet" "PENÓS: Acte incívic contra l'estàtua de la Dona Treballadora a Reus"