GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Sandra Guaita (PSC) deixa les empreses municipals de Reus

Era incompatible amb la seva condició de diputada al Congrés
Sandra Guaita, al centre, durant la sessió plenària | Jordi Olària Gras

 

Relleu de membres del PSC de Reus als consells d'administració de les empreses municipals de Reus. Sandra Guaita ha deixat el seu lloc a Reus Serveis Municipals i a l'Hospital Sant Joan perquè no era compatible amb la seva condició de diputada al Congrés. El relleu l'agafen Ana Isabel Martínez i Hèctor Fort respectivament.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Aquest divendres al matí se celebra el ple ordinari de desembre, i abans d'iniciar-se la sessió s'han celebrat les juntes generals extraordinàries de diferents empreses municipals. En alguns casos només s'han aprovat tràmits habituals en el funcionament de les companyies, però n'hi ha hagut dues que han suposat modificar els respectius consells d'administració.

 

Sandra Guaita és diputada al Congrés en aquesta legislatura. Des que va resultar escollida ha anat repetint que, quan hi hagi govern a la Moncloa, ella i el partit decidiran quin paper ha de jugar i quines representacions pot compaginar. Abans que arribi aquest moment, però, ja ha hagut de fer moviments. Les sessions al Congrés no permeten que les pugui compaginar amb la seva presència a les empreses municipals de Reus.

 

Hèctor Fort agafarà el relleu de Sandra Guaita a la societat Hospital Sant Joan | Jordi Olària Gras

 

Formava part, en representació del PSC local, del consell d'administració de Reus Serveis Municipals. Aquesta plaça ha recaigut sobre Ana Isabel Martínez, companya seva al grup municipal que va ocupar el segon lloc a les llistes electorals el passat mes de maig. El canvi més significatiu, però, és el que s'ha produït a la societat municipal Hospital Sant Joan. Guaita hi ha passat força anys, i era un dels seus camps d'actuació principals.

 

Ha volgut agrair a tot l'equip tècnic de l'empresa, la feina que hi ha fet i les relacions que ha pogut establir amb altres grups polítics tot i discrepar-ne. El seu lloc l'agafa Hèctor Fort, també regidor municipal i número set a la llista electoral local, que va arribar al plenari després de la renúncia de Raimon Ferré. Com és habitual, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha agraït a Guaita la feina feta a tots dos consells d'administració.

 

Resta ara per saber si la regidora mantindrà la seva presència al plenari o no, una decisió que no es prendrà fins que s'aclareixi el futur del govern central. A més del segon lloc a les llistes al Congrés, Sandra Guaita ha guanyat pes dins del partit també com a membre de la renovada executiva de Miquel Iceta, on ocupa la secretaria de Ciència.