Arriba la segona edició de la Cursa Grup Oliva a Reus

«Herois per l'Alzheimer» és el lema d'aquest acte, que se celebrarà el pròxim 31 de març
Participants de la Cursa Grup Oliva de Reus «Herois per l'alzheimer» | Cedida

 

Després de l'èxit de la primera edició, el pròxim 31 de març es torna a celebrar la Cursa Grup Oliva a Reus. Un acte completament solidari i popular en el qual es busca recaptar fons que es destinaran a l'Associació d'Alzheimer Reus i Baix camp, beneficiària de l'esdeveniment. A les 11.00 hores del matí es donarà el tret de sortida de la cursa solidària de 5km a través del centre de la ciutat.

 

Un any més, el Grup Oliva, que dóna nom a concessionaris Peugeot, BMW i Mini, entre d'altres, serà el patrocinador oficial d'un esdeveniment on la solidaritat serà la protagonista de tota la jornada.

 

L'Associació d'Alzheimer Reus i Baix Camp serà qui rebi els fons recaptats

Una associació creada sense ànim de lucre el 2003 que té com a objectiu atendre i donar suport als malalts d'alzheimer i als seus familiars i coneguts. De manera gratuïta, aporten informació, orientació i assessorament a tots aquells que ho requereixin. L'alzheimer és una malaltia molt estesa actualment però, alhora, completament desconeguda. És per això que aquesta associació ha decidit fer ressò i ajudar a comprendre diversos aspectes a tots aquells que ho requereixin.

 

A més, també duen a terme diferents projectes i campanyes, en les quals se celebren activitats dirigides directament a persones que pateixen la malaltia.

 

Se celebraran altres activitats paral·leles

A part de la cursa solidària, se celebraran activitats lúdiques i d'oci per tots els corredors, acompanyants i ciutadans que desitgin assistir-hi. Curses infantils, woody woodpecker, masterclass de zumba, vermut popular i sorteig de diferents regals són algunes d'aquestes.

 

És necessari inscriure's per poder participar en la cursa

Les inscripcions romandran obertes fins al 17 de març. El preu variarà segons el tipus d'inscripció, ja que tots aquells que no vulguin córrer la cursa, tindran a la seva disposició la compra d'un dorsal solidari per 5 euros, el qual inclou dos tiquets de vermut i la participació en un sorteig de diversos regals. Pels que decideixin córrer els 5 km, el dorsal té un preu de 10 euros i inclou un gim sac, una samarreta tècnica, un val 2x1 per Port Aventura i, també, un tiquet de vermut i la participació el sorteig de regals.

 

Assistència multitudinària a la primera edició de la Cursa Grup Oliva de Reus | Cedida

 

Les places són limitades, pel que des de l'organització aconsellen que tots aquells interessats en participar-hi facin la seva inscripció l'abans possible. L'entrega de dorsals es farà el dissabte 30 de març de 16.00 a 20.00 hores a la Plaça de l'Univers, on a part del dorsal, cada corredor rebrà la seva bossa. Pels que no puguin assistir-hi, el mateix dia de la cursa, el 31 de març, de 8.00 a 10.15 hores es farà una segona i última entrega.