GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La segona edició de la 'Fira KM.0' suma més de 300 vehicles venuts

Les jornades celebrades del 21 al 24 de març han superat amb èxit els resultats de l'edició passada
Aquesta segona edició va superar les expectatives i xifres de l'anterior | Cedida

 

Aquest diumenge es va donar per finalitzada la segona edició de la 'Fira KM.0', que va acollir quatre dies replets de vehicles amb descomptes a la firaReus. La jornada va comptar amb més de 6.000 persones que buscaven bones oportunitats de compra de vehicles. Així doncs, la fira suma una xifra superior als 300 vehicles venuts durant les jornades, fent ressò de l'èxit i de la bona rebuda que va tenir entre tots els assistents. 

 

 

Des de dijous 21 a les 10.00 hores del matí, firaReus ha mantingut les seves portes obertes per mostrar una àmplia gamma de vehicles que acollia compactes, comercials i familiars, entre d'altres. La 'Fira KM.0' va comptar amb la presència de vehicles de KM.0 i de gerència dels concessionaris Tarraco Center, Augusta Car, Nikko Center, Tarraco Mòbil Audi, Tarraco Mòbil Volkswagen, Diselauto Tarraco i Full Traction.

L'edició ha acollit visitants de les províncies de Tarragona, Lleida i Barcelona | Cedida

 

Una fira en constant actualització

«Hem treballat molt durant els últims mesos per tornar a fer una bona fira. Estem molt orgullosos de la feina feta i dels resultats obtinguts» deia Fèlix Nicolàs, propietari de NIMA Grup D'Automoció, grup organitzador de l'esdeveniment. Una fira que acollia vehicles que gaudien de fins a un 40% de descompte, oferint tant gammes altes com altres més assequibles. 

 

«Demà mateix seguirem treballant per valorar més en profunditat els resultats i aportar noves idees per a properes edicions» afegeix, també en Fèlix Nicolàs, fent apel·lació a la constant actualització de propostes i, sobretot, a la valoració d'uns resultats més que exitosos. La dedicació i el consegüent èxit rotund d'aquesta segona edició consolida la fira com la més important del KM.0 de tot el territori.

La 'Fira KM.0' va acollir més de 6.000 visitants | Cedida

 

Enguany, a més, la fira ha comptat amb diverses novetats, les quals han ajudat a veure augmentades les xifres resultants. L'ampliació de l'espai d'exposició, així com l'augment de vehicles exposats van ser peces claus durant les jornades, fets que es van traduir en un major nombre de vendes. A més, cal destacar el gran component viral d'aquesta segona edició, el qual ha permès arribar a un públic molt més ampli del territori català, acollint visitants no només de Tarragona, sinó també de Lleida i de Barcelona.