La segona edició del Petit Reggus, un dels trets de sortida de Misericòrdia

Se celebrarà dissabte de la setmana vinent, primer cap de setmana d'actes del programa festiu
Imatge d'arxiu del Petit Reggus 2018 | Festival Reggus

 

El Reggus escalfarà motors abans de la revetlla de Misericòrdia amb la seva edició infantil. L'any passat es va organitzar la primera edició d'aquest experiment que, els seus responsables, valoren prou positivament per proposar a la ciutadania reusenca una segona edició. El dia 14 de setembre, la plaça del Teatre sonarà a ritmes jamaicans i del món soundsystem amb la canalla com a públic objectiu.

 

 

Començarà a les deu del matí i s'allargarà fins a les cinc de la tarda, i la proposta d'aquesta segona edició del Petit Reggus inclou contes, pintura i música jamaicana. Segons informa l'organització, el plat fort de la jornada serà l'actuació de la Companyia BaBaBoom. El seu espectacle combina música, contes i llengua de signes catalana, un dels trets diferencials de la companyia, que adapta el text i el format dels seus xous a persones amb discapacitats auditives per oferir-los des d'un punt de vista inclusiu.

 

No seran els únics integrants del cartell d'aquest Petit Reggus, sinó que també hi haurà els contes de Loli Contacontes, a més d'un servei perquè la canalla es pinti la cara. I com és evident, amenitzat amb la selecció musical destinada a petits i grans, en aquest cas a càrrec d'Irie Boss i Primatical Sound. Di Farm Produccions, responsables del festival, asseguren «sonoritat al més pur estil jamaicà pel soundsystem de Dr. Dubwiser, un equip de so construït artesanalment, en el seu format més petit».

 

El Petit Reggus vol acostar tot aquest món musical als més petits, mentre que els més grans podran gaudir-lo amb tota la seva esplendor a la 26a edició del Reggus durant la revetlla de Misericòrdia. El festival de reggae, ska i altres herbes obrirà portes a La Palma, ubicació tradicional, el dia 24 de setembre a la nit. Tot i que encara no se'n coneixen tots els detalls, la presentació pública del cartell, asseguren des de Di Farm, no tardarà a arribar.

 

Els primers actes de les Festes de Misericòrdia, segons el programa, començaran divendres de la setmana vinent, motiu pel qual aquest Petit Reggus serà dels primers s'estrenar la segona Festa Major de la ciutat de Reus. Tot i que el dia central i tradicionalment final és el 25 de setembre, Mare de Déu de Misericòrdia, el programa s'allargarà fins a meitats d'octubre amb diversos actes posteriors.

Més notícies de la categoria Reus