Imatge del croma per felicitar el Nadal a firaReus

FiraReus adapta els serveis per a les empreses i aposta per un format híbrid

S'han adaptat sales per celebrar reunions virtuals i presencials | Les empreses podran enviar un càtering de Nadal als treballadors

FiraReus Events readapta el seu programa d'activitats i aposta pels formats híbrids. Durant els pròxims mesos, els actes i esdeveniments de les empreses combinaran l'activitat presencial amb la connexió 'online'. Es tracta d'un nou format que ofereix la possibilitat de celebrar reunions estratègiques d'empresa, malgrat la pandèmia del coronavirus i les consegüents mesures de seguretat.

Per exemple, coincidint amb les festes de Nadal i les respectives celebracions, firaReus Events ha adaptat una sala de reunions amb un croma, des d'on es podrà enregistrar la felicitació de Nadal o bé fer una connexió amb els treballadors i assistents.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Un dinar d'empresa 'a domicili'

Un altre servei que es posarà a disposició de les empreses és el catàleg de càtering. Per tal d'evitar riscos de contagi, s'han confeccionat unes 'foodie boxes', una caixa amb el menjar, que s'enviarà a les cases dels treballadors o a les oficines, segons indiqui el client, i que contemplen des de diferents opcions d'esmorzars i vermuts, fins a dinars o sopars de Nadal.

La regidora d'Economia i Coneixement i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha explicat que «des de firaReus Events ens hem adaptat a aquestes noves demandes creant productes per reinventar Nadal i perquè les empreses continuïn amb la seva activitat, complint amb les mesures sanitàries».

De fet, l'oferta de reunions d'empresa ofereix un ampli ventall de possibilitats: webinars, streamings i activitats de networking, fins a ponències o fires, a través de plataformes 'online' i de recreació en 3D. D'aquesta manera, firaReus s'adapta a les demandes de les empreses en cerca de solucions per mantenir la seva activitat.

Tots els serveis i les possibilitats per efectuar les reunions d'empresa es poden consultar a la pàgina web de firaReus.


Comentaris