Set empreses opten a executar les obres del passeig de la Boca de la Mina de Reus

Aquesta setmana s'ha tancat el proc茅s de licitaci贸 del projecte que es basa en dues de les tres fases de la remodelaci贸
El passeig de la Boca de la Mina suposa un dels principals espais naturals de la ciutat de Reus | Jordi Ol脿ria

 

El projecte de la remodelaci贸 de la Boca de la Mina de Reus cada cop est脿 m茅s a prop de ser una realitat i aquesta setmana s'ha tancat el termini perqu猫 les empreses interessades es presentessin a licitaci贸. Segons comunica l'Ajuntament de Reus, fins a set empreses opten a encarregar-se de la millora i recuperaci贸 del passeig de la Boca de la Mina.

 

Imatge virtual del projecte del passeig de la Boca de la Mina de Reus  | TarragonaDigital.com

 

Set empreses opten a les obres de la Boca de la Mina

Les set empreses opten a encarregar-se de l'execuci贸 de dues de les tres fases del projecte de millora i recuperaci贸 d'aquesta zona. El contacte surt amb un pressupost de licitaci贸 de 2.461.864,77 euros i fa refer猫ncia a les obres del passeig de la Boca de la Mina i del Parc de les Olors.

 

La tercera fase d'aquest projecte sortir脿 a un nou concurs p煤blic i es basa en la construcci贸 del Jard铆 Agrari. El Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Uni贸 europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 cofinancia aquest projecte en un 50%.

 

Imatge virtual del projecte del Jard铆 Agrari del Camp | TarragonaDigital.com

 

Obres del passeig i instal路laci贸 de les solucions TIC

Aquest primer lot del projecte que aquesta setmana ha tancat el proc茅s de licitaci贸, es basa en les obres del passeig i la instal路laci贸 de les solucions TIC. Concretament en la construcci贸 d'un corredor preferent per a vianants, en la reordenaci贸 a l'acc茅s del passeig des de l'avinguda del Comer莽, en la col路locaci贸 d'arbrat i jardineria, la creaci贸 d'una pla莽a com a lloc de trobada i unes baranes a les basses.

 

En mat猫ria de les tecnologies, una part que entra en aquesta primera fase del projecte, s'implantar脿 una telegesti贸 i telemesura, enllumenat amb insonoritzaci贸 presencial dels punts de llum, un pas de vianants il路luminat, telecontrol els sistemes de reg, sensors de qualitat de l'aire i soroll i dades meteorol貌giques de l'entorn.

 

Tamb茅 et pot interessar: