S’exhaureixen les entrades per a les visites nocturnes al Cementiri General de Reus

En total hi havia 450 places disponibles
Imatge d'arxiu de les visites teatralitzades del Cementiri de Reus | Laia Solanellas

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ha exhaurit les entrades per l'onzena edició del cicle de visites nocturnes al Cementiri General de Reus, que tindran lloc el 22, 23 i 24 d'octubre. Les entrades, gratuïtes, es podien reservar des d’aquest dijous 17 d’octubre a les 9.00 hores del matí i en pocs minuts s’han exhaurit. En total hi havia 450 places disponibles. Enguany, per segona vegada consecutiva, la reserva de les entrades s’havia de fer de manera telemàtica, a través del web de l’empresa municipal. En el moment de realitzar el tràmit, només es podien reservar fins a quatre invitacions per persona.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Arran de la bona acollida que aquesta activitat ha rebut per part dels participants en edicions anteriors, enguany es van incrementar el nombre de sessions diàries, fins a les tres actuals. Les dates fixades per aquesta edició són els dies 22, 23 i 24 d’octubre; i els horaris, a les 19.30 hores, les 20.45 hores i les 22.00 hores. 

El cicle de visites nocturnes al Cementiri General de Reus es porta a terme coincidint amb la proximitat de la celebració de Tots Sants, i té com a objectiu principal donar a conèixer el patrimoni cultural de l’equipament funerari municipal. La companyia de teatre La Gata Borda, és l’encarregada de guiar telemàticament el recorregut pel cementiri reusenc. Precisament, aquesta activitat ha estat premiada com la tercera millor activitat de portes obertes a un cementiri en tot l’Estat.

Cal destacar que algunes de les efemèrides que es destacaran en aquesta edició de les visites nocturnes serà el 150è aniversari de la mort de Josep Sardà i Cailà, advocat i polític reusenc que, amb el seu llegat, va fer possible la construcció del cementiri l’any 1871. Hi haurà també un record que s’emmarcarà dins la celebració de l’Any Roseta Mauri.

Imatge d'arxiu de les visites teatralitzades del Cementiri de Reus | Laia Solanellas
 

"🐱 Reus compta amb més d’una vuitantena de colònies de gats en els carrers de la ciutat" "💰 Reus apujarà un 9,7% la majoria de taxes i impostos"