S'implanta un nou disseny de passos de vianants a la riera d’Aragó de Reus

Està previst estendre aquest nou format a la resta de la ciutat de manera progressiva
Imatge del nou disseny de pas de vianants situat a la riera d'Aragó de Reus | Cedida

 

La Guàrdia Urbana de Reus ha implantat un nou disseny de passos de vianants amb l’objectiu de reforçar la seguretat de circulació de motos i bicicletes. El nou disseny, que s’ha estrenat a la riera d’Aragó, elimina una de les franges de la pintura horitzontal del pas de vianants per tal d’obrir un carril per a la circulació dels vehicles de dues rodes, directament sobre l’asfalt.

La pintura que el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana utilitza per als senyals horitzontals de trànsit compleix amb les homologacions requerides. El nou disseny dels passos de vianants afegeix, segons indica l’Ajuntament de Reus, «un plus de seguretat, especialment en dies de pluja amb l’asfalt mullat».

La Guàrdia Urbana té previsió d’estendre’ls a la resta de la ciutat de manera progressiva, a mesura que es vagi fent el manteniment de la pintura viària. Els primers d’aquests nous dissenys s’han ubicat a la riera d’Aragó, coincidint amb els treballs d’asfaltat del vial que han finalitzat recentment. Concretament, les obres s’han realitzat en el tram comprès entre la plaça de Villarroel i el carrer del Roser i han tingut una durada aproximada d’uns deu dies.

"Una encartellada a Reus prepara l'aniversari de l'1-O" "🔴Descobreix els espais d'enguany de Reus Ocult"