S'inaugura l'exposició del 50è aniversari de l'Escola Puigcerver de Reus

La mostra s'ubica al Centre Cultural Castell del Cambrer i es podrà visitar fins el 15 de febrer
Els alumnes de l'optativa de 4t d'ESO van amenitzar l'acte amb tres peces musicals | Cedida

 

L'Escola Puigcerver de Reus va celebrar aquest divendres 7 de gener a la tarda la inauguració de l'exposició del 50è aniversari, que clou la celebració dels 50 anys del centre. El Centre Cultural Castell del Cambrer es va omplir de professors, treballadors, extreballadors, alumnes i familiars de l'Escola per l'estrena de la mostra.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

L'exposició és un recull especial de centenars d'objectes que han acompanyat l'educació dels alumnes al llarg d'aquestes més de cinc dècades. Les dues plantes del Centre Cultural s'han dividit en diversos espais que mostren els àmbits del coneixement i èpoques d'aprenentatge, de les més infantils fins a l'adolescència. S'hi poden trobar tota mena d'eines del laboratori escolars, contes infantils, un sorral, una rotllana de cadires que simbolitza la importància de l'educació en els valors democràtics i fins i tot un vídeo amb imatges de les promocions antigues del centre.

 

En l'acte, van participar els alumnes de l'optativa de Música de 4t d'ESO, que van amenitzar l'acte amb tres peces musicals i van cantar la cançó dels 50 anys. També van haver-hi discursos de la directora del centre i el seu predecessor, Eloisa Sugrañes i Albert Masdeu, així com del comissari de l'exposició, Jordi Vilà.

 

L'exposició del 50è aniversari romandrà oberta fins al dissabte 15 de febrer al Centre Cultural Castell del Cambrer de Reus en horari de tarda, de 17.00 hores a 20.00 hores. L'entrada és totalment lliure per qui hi vulgui accedir. Amb aquest acte, l'Escola Puigcerver tanca la celebració dels 50 anys, realitzats el 2018, on s'han fet desenes d'actes dins i fora del centre.