Imatge de les obres de la segona fase del col·lector de l'avinguda de Salou de Reus

Sis carrers de Reus es veuran afectats per les obres a la xarxa de sanejament i d'abastament d'aigua

La inversió total suma 228.882,13 euros

Aigües de Reus aixecarà els carrers de la ciutat per a realitzar sis obres en diferents punts amb l'objectiu de renovar les xarxes de sanejament i abastament d'aigua, d'acord amb la planificació d'inversions per al 2020. La inversió total suma 228.882,13 euros i, els treballs no representen cap despesa per als veïns dels carrers afectats, sinó que són finançats íntegrament per l’empresa municipal d’aigües.

A més, en cinc de les sis obres també tenen l'objectiu de millorar el comportament hidràulic de la xarxa d'abastament de la ciutat, atès que les canonades actuals són de diàmetres petits i materials obsolets. En un dels casos, s’intervindrà en la xarxa de sanejament, amb l’objectiu d’ampliar el diàmetre de la canonada i millorar-ne la capacitat de drenatge.

Els carrers en obres 

Les obres que realitzarà Aigües de Reus de renovació de la xarxa d'abastament les farà als carrers d'Escaladei (29.025,64 euros); Sant Antoni M. Claret (35.719,61 euros); Josep Caixés (36.70,69 euros); Espronceda (entre avinguda Dr. Vila-seca i camí de l’Aleixar) amb un pressupost de 48.029,29 euros; i Antoni de Bofarull (entre Xavier Gambús i plaça Gandhi), amb 30.956,36 euros. El carrer Miramar és l’únic, en aquest cas, on s’intervindrà en la xarxa d’abastament i també en la de sanejament amb un pressupost de 48.360,54 euros.

Represa de les obres paralitzades per la Covid-19

Amb motiu de l'estat d'alarma provocat per la crisi sanitària del coronavirus, Aigües de Reus va reprendre els treballs que va haver de paralitzar. Les obres posades en marxa no representen cap risc de salut i estan en consonància amb les diferents fases de desescalada. Totes les obres compten amb un informe específic d'avaluació de riscos que compta amb la supervisió i aprovació per part de la direcció i del Coordinador de Seguretat i Salut de les obres.


Comentaris