GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L''skatepark' de Reus ja compta amb cinc nous elements de lliscament

Es preveu la construcció d'un nou 'skatepark' que introdueixi l'existent
Els nous elements instal·lats a l'skate park de Reus amb els usuaris | Cedida

 

L'Ajuntament de Reus segueix amb el projecte del nou parc de lliscament, i ara dóna per acabada la instal·lació de nous elements a la zona de l'antic 'skatepark'. Aquest parc per esports de lliscament, situat al parc dels Capellans de Reus, està a l'espera de què es construeixi un nou espai per acollir aquesta mena d'esports, de mentre s'han col·locat noves peces per donar cobertura als usuaris de l''skatepark'.

 

Durant dos mesos s'han instal·lat noves peces i s'ha adequat la zona | Cedida

 

Finalitzen les tasques d'adequació

En aquesta ocasió, els operaris han finalitzat les tasques d'instal·lació dels nous elements. Durant dos mesos els operaris han estat adequant i habilitant aquest espai perquè s'hi pugui practicar els esports de lliscament amb seguretat i han canviat algunes peces. La inversió aproximada per realitzar la intervenció ha estat de 15.000 euros.

 

Cinc nous elements mantenen viu l''skatepark'

D'altra banda s'ha instal·lat una unitat de quartet, una unitat de combi flybox bank, una unitat de planter doble inclinat i dues unitats de rail funbox. També, s'han retirat aquelles peces que estaven malmeses i que ja no podien ser utilitzades a causa del pas del temps.

 

Estat anterior de l'skatepark de Reus abans de l'adequació | TarragonaDigital.com

 

A l'espera del projecte del nou 'skatepark'

D'altra banda, els usuaris del 'skatepark' i per tant el principal col·lectiu afectat per aquesta infraestructura, encara es troba a l'espera de l'elaboració d'un estudi per al projecte del nou emplaçament d'esports de lliscament a Reus.

 

El passat mes de febrer el consistori va anunciar que Reus Esport i Lleure havia fet un acord amb les federacions tant Catalana com Espanyola de patinatge, per construir un nou 'skatepark' al costat del ja existent que inclouria el que ara està en funcionament. Fonts municipals van anunciar que el nou parc estaria llest en el període d'un any.

 

També et pot interessar: