SoldeNit assegura que retornarà les reserves de Carnaval la setmana vinent

Un grup d'afectats s'estava organitzant per reclamar la devolució dels diners
La carrossa del SoldeNit al Carnaval de Reus 2018 | Laia Solanellas

 

El Carnaval de Reus es va acabar aquest dimecres, Dimecres de Cendra. Després de la crema del rei Carnestoltes LIX el dimarts, els actes es van donar per acabats amb la crema del braç robat pels Diables de Reus. El que no ha acabat, però, és el serial que ha envoltat la carrossa de l'Associació Amics del Carnaval Horts de Simó que omplia de gent l'establiment SoldeNit.

 

Per a les més de 150 persones que van reservar plaça i no van poder sortir de Carnaval, el serial podria acabar a principis de la setmana vinent, quan l'empresa té intenció de retornar-los la paga i senyal. Qui s'havia apuntat a la carrossa va pagar, per fer-ho, 40 euros. L'empresa va informar que retornaria aquests diners als afectats malgrat que, recordaven, el motiu de quedar-se sense rua va ser aliè al local d'oci nocturn.

 

La propietat està en negociacions de traspassar el local i el futur de la sala està obert | SoldeNit

 

Reclamacions i denúncies

«A principis de la pròxima setmana es tornaran les reserves», expliquen fonts de SoldeNit a TarragonaDigital. Afegeixen que, fins ara, han estat «recollint tots els afectats que varen fer reserva de la carrossa, que no són pocs». Finalment, tal com van anunciar a través de les xarxes socials fa quinze dies, retornaran l'avançament que van fer els afectats.

 

El cas és que, segons alguns afectats han fet saber a aquest mitjà, ja s'estaven organitzant. A través d'un grup de WhatsApp estaven intentant presentar una reclamació conjunta tant a l'Oficina Catalana de Consum i als Mossos d'Esquadra entre ahir i avui. TarragonaDigital ha intentat certificar si la denúncia s'ha fet efectiva sense poder-ho corroborar. Segons explicava aquest grup d'afectats, SoldeNit no els havia respost les peticions d'informació i se sentien «molt descontents i enganyats».

 

En paral·lel, SoldeNit també prepara una reclamació a través dels seus advocats. En el seu cas contra l'entitat amb qui tenien tractes per tal de sortir per Carnaval. Segons defensen des de l'empresa, el contracte signat implicava que fos l'associació que tingués carrossa i burocràcia a punt per sortir i, per tant, consideren que van trencar el contracte. Posen de manifest, a més, els danys en la imatge patits per l'empresa arran d'aquesta situació.