Imatge d'arxiu del Teatre Bartrina de Reus

'Molt de soroll per res' enceta demà la programació d'hivern del Teatre Bartrina de Reus

La sala reusenca torna a escena amb 21 propostes i 26 representacions | Atreure nous públics i franges d'edat, objectiu del curs 2021

El Teatre Bartrina de Reus enceta nova temporada d'hivern amb l’espectacle ‘Molt de soroll per res’, de la companyia La Gata Borda. La proposta, suspesa la temporada passada arran de la pandèmia, es podrà veure demà dissabte, 23 de gener, a les 20.00 hores, i diumenge a les 18.00 hores.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Molt de soroll per res’ podria ser, certament, una sèrie de Netflix o d’HBO, amb un seguit d’estira-i-arronses entre protagonistes, quasi com en una comèdia televisiva actual, on l’amor, la gelosia, la venjança o el desamor en són el fil conductor.

Una programació heterogènia i per a tots els públics

Amb aquest espectacle, el Bartrina dóna el tret de sortida a una temporada que vol seduir un públic divers, amb un assortit teatral atractiu i variat, que aposta pel talent local i que busca atreure franges d’edat poc avesades a anar al teatre.

La temporada teatral, precisament, presenta 21 propostes amb 26 representacions: 9 obres de teatre, 4 produccions pròpies, 4 concerts, 2 produccions locals, un espectacle familiar i un muntatge per a tots els públics i de producció pròpia, a través de la xarxa Transversal, de la qual el Teatre Bartrina n’és membre.