L'Ajuntament de Reus fa el sorteig dels integrants de les meses electorals pel 26 de maig

El sorteig de les meses electorals s'ha fet aquest matí, 30 d'abril, a les 9.00 hores
 

 

En pocs dies les persones que han estat escollides rebran la notificació. | Laia Solanellas

 

El pròxim 26 de maig, els ciutadans tornen a les urnes per escollir els seus alcaldes i alcaldesses. A més, aquell mateix dia també hi ha convocades les eleccions europees, on s'escullen els diputats al Parlament Europeu. 

 

Avui, dimarts 30 d'abril, s'ha fet el sorteig dels integrants de les meses electorals a Reus per a les eleccions municipals i europees. El sorteig s'ha fet aquest matí, a les 9.00 hores, en una sessió plenària a l'Ajuntament de Reus

 

En total, s'han sortejat 1.080 càrrecs dels quals 360 seran titulars i 720 suplents. Els càrrecs de les meses electorals són el president de la mesa, els vocals, els segons vocals i els primers i els segons suplents de cada càrrec. A la ciutat de Reus hi haurà 120 meses electorals i, en aquesta ocasió, el cens és de 71.750 persones

 

Com es fa el sorteig de les meses electorals?

El sorteig s'ha fet de manera informatitzada a través d'un sistema que escull un número a l'atzar. Aquest número correspon al lloc de la llista del cens electoral que ocupa la persona que surt escollida per formar part de la seva mesa. Les persones que han sortit escollides i que, per tant, hauran de formar part d'una mesa electoral el pròxim dia 26 de maig, rebran una notificació personalment. 

 

Aquí podeu consultar les llistes electorals senceres de tots els partits polítics que concorreran a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig de 2019 a la ciutat de Reus.

 

També et pot interessar: