Tornen a posar a la venda la samarreta de la Festa Major de Sant Pere amb més èxit

Des de Reus Cultura s'ha fet una crida a lluir la samarreta de la Festa Major durant el dia de Sant Pere. Participa en el sorteig exprés i guanya dues samarretes!

Aquest any, tot i ser diferent, els ganxets i les ganxetes portem la Festa Major de Sant Pere més endins que mai. Per commemorar l'essència d'aquest dia tan especial l'Ajuntament de Reus des de la Regidoria de Cultura ha comentat que serà «Una Festa Major de Sant Pere diferent, però que gaudirem amb la mateixa il·lusió de sempre». Per aquest motiu, ha proposat que el dia de Sant Pere, dilluns 29 de juny, tothom llueixi la samarreta de «Sant Pere Reus, Festa Patrimonial d'Interès Nacional» i omplir, així, les xarxes de Festa Major.

Per lluir la samarreta tens dues opcions: pots comprar-la entre avui i demà de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 20.00 h, al Museu Salvador Vilaseca (Raval de Santa Anna 59), el preu és de 18 euros els adults i de 15 per als infants. O bé, participar en el Sorteig exprés de dues camisetes, que TarragonaDigital ha organitzat, juntament amb Reus Cultura. 

Participa en el SORTEIG EXPRÉS de 2 samarretes de la Festa Major de Reus

Des de TarragonaDigital sortegem 2 camisetes, perquè pugueu gaudir d'una gaudirem amb la mateixa il·lusió de sempre de la Festa Major de Sant Pere. Així doncs, des d'avui i fins demà 27 de juny, podreu participar en el sorteig exprés que torbareu actiu al perfil d'Instagram de @tarragonadigital. Si voleu participar, només heu de seguir aquests senzills passos:

— Seguiu el perfil d'Instagram de TarragonaDigital (@tarragonadigital) i el de Reus Cultura (@reuscultura).

— Fer like al post que trobareu on s'anuncia el sorteig i mencionar aquella persona amb la qual has viscut la millor Festa Major de Sant Pere!.

— Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital i a @reuscultura.

Teniu temps per participar fins al 27 de juny, a les 09.30 hores. Les samarretes es podran recollir durant el mateix dia 27 al Museu Salvador Vilaseca de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 20.00 h. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors, us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament. Molta sort a tothom!

"Sant Pere 2020: Els Cóssos de Festa Major es reinventen i es divideixen en dos dies" "Agenda: El Reus Blues Festival celebra 30 anys de música entre el 10 i el 19 de juliol"