GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Substitueixen l’equipament malmès del parc infantil del barri Mas Iglesias de Reus

La passarel·la de fusta estava cremada i el gronxador estava trencat
El parc infantil del barri Mas Iglesias de Reus és constantment objecte de diversos actes vandàlics | Redacció

 

Bones notícies per als usuaris i usuàries del parc infantil del barri Mas Iglesias de Reus. Tal com va explicar TarragonaDigital el passat dimecres 8 de gener, l’equipament infantil és constantment objecte d’actes vandàlics. La gota que va fer vessar el got, i que va provocar la reacció d’alguns usuaris a les xarxes socials, va ser la crema de la passarel·la infantil a causa d’una foguera.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Doncs bé, l’Ajuntament de Reus ja ha substituït l’equipament malmès del parc infantil, que està situat davant del Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR). Concretament, el consistori ha habilitat una passarel·la nova de fusta i ha arreglat el gronxador.

 

Cal recordar que el petit incendi va provocar que fos pràcticament inutilitzable el tobogan perquè un nen o nena podia caure a través del forat de l’incendi o inclús acabar de cedir tota l’estructura de fusta. L’espai també compta amb nombroses pintades fetes amb grafiti, que continuen al parc, i les tanques exteriors també s’han vist perjudicades pels actes vandàlics.

 

El foc ha malmès part de la passarel·la del parc infantil | Redacció

 

Per tot plegat, els veïns i veïnes del barri lamentaven la manca de manteniment de l’equipament infantil i denunciaven l’incivisme que viu la zona, que també s’ha fet visible en els darrers dies amb l’aparició de deixalles fora dels contenidors i diversos retrovisors i vidres de cotxes trencats.