Surten a licitació les obres d’ampliació de les sales del Pavelló Olímpic de Reus

El projecte preveu incorporar una nova sala d’activitats dirigides de 64 metres quadrats i compta amb un pressupost de més de 65.000 euros
Imatge aèria del Pavelló Olímpic de Reus | TarragonaDigital.com

 

El Pavelló Olímpic de Reus ampliarà l’oferta d’activitats dirigides als abonats del gimnàs municipal gràcies a la construcció d’una nova sala. El projecte de Reus Esport i Lleure (Rellsa) adequarà un dels espais interiors de la infraestructura reusenca habilitant una nova sala de 64 metres quadrats. El projecte compta amb un pressupost de 67.209,95 euros i està previst que les obres finalitzin abans d’aquest any 2019.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

La nova sala d’activitats dirigides se situarà a la part nord-oest de la planta baixa de l’edifici del Pavelló Olímpic Municipal, lloc on actualment s’ubiquen dos magatzems. Les obres preveuen enderrocar parcialment la paret que separa els dos espais per tal de comunicar les estances. El magatzem 1 servirà com a sala principal de l’activitat a desenvolupar i el magatzem 2 com a vestíbul i sala d’espera.

 

Imatge de l'abans i el després de la nova sala del Pavelló Olímpic Municipal | Rellsa

 

Al fons de la sala de l’activitat s’hi disposarà d’un espai privat per a l’ús dels monitors i a la zona del vestíbul s’adaptarà un espai com a traster per a l’emmagatzematge del material propi de l’activitat. A més, també es preveu baixar el sostre de l’espai, passant dels 3,60 metres als 3 metres i es col·locarà un paviment apte per la pràctica esportiva. 

 

El projecte assenyala que la durada prevista dels treballs és aproximadament de dos mesos amb la dedicació mitjana de 3-4 operaris i està previst que les obres finalitzin abans d'acabar l'any 2019. 

 

El Pavelló Olímpic Municipal dona servei a uns 600 usuaris

Actualment, el Pavelló Olímpic Municipal compta amb uns 600 abonats que realitzen les diferents activitats que s'ofereixen a l'equipament esportiu reusenc. Les instal·lacions compten amb diverses sales per realitzar activitats dirigides, un gimnàs, i una triple pista poliesportiva amb possibilitat de diverses configuracions on es poden desenvolupar esports com el bàsquet, el futbol sala, l’handbol, l’hoquei patins, el patinatge, el voleibol, el bàdminton, el korfball, la gimnàstica rítmica i altres esports de sala.

 

Pel que fa a les pistes exteriors, s’hi poden troben dues pistes triples poliesportives on practicar futbol sala, handbol i bàsquet i una pista de petanca.