Talls a la circulació en l'accés a la plaça de la Puríssima Sang de Reus

Es donarà pas alternatiu pel carrer del Roser en direcció a plaça Catalunya

Amb motiu de les obres de remodelació de la plaça de la Puríssima Sang, el carrer que accedeix a la rotonda des de la Riera de Miró quedarà tallat a la circulació a partir del dilluns 7 de gener. Malgrat això, es dóna l'alternativa d'en comptes de passar pel carrer de Josep M. Arnavat i Vilaró, la circulació de vehicles podrà passar pel carrer del Roser en direcció a plaça Catalunya. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

 

Tall a la circulació del carrer de Josep M. Arnavat i Vilaró

Les obres de la plaça de la Puríssima Sang van començar a finals de novembre, i es preveu que hagin finalitzat a finals del mes de març del 2019. Donades aquestes remodelacions diversos carrers quedaran afectats a la circulació, sent el carrer de Josep M. Arnavat i Vilaró un d'ells. Per tant, a partir del pròxim dilluns, aquest carrer quedarà tallat al trànsit en accès a la plaça de la Puríssima Sang.

Pas alternatiu pel carrer del Roser

Com a alternativa al pas entre la Riera de Miró i el carrer de Josep M. Arnavat i Vilaró —pel qual també s'accedeix al pàrquing de zona blava de la Riera Miró—, l'Ajuntament de Reus proposa el pas pel carrer del Roser fins a la plaça Catalunya amb un desdoblament. Els vehicles que circulin des de la plaça d'Antoni de Villarroel fins a la plaça de Pompeu Fabra —davant del centre comercial La Fira— podran girar a l'esquerra pel carrer del Roser direcció plaça de Catalunya, gràcies al desdoblament en dos carrils en sentit de pujada. 

Imatge virtual de la futura plaça de la Sang de Reus vista des de la raval de Sant Pere
Imatge virtual de la futura plaça de la Sang de Reus vista des de la raval de Sant Pere | Ajuntament de Reus

 

Eliminació del pas de vianants

El motiu pel qual al carrer de Josep M. Arnavat i Vilaró no es podrà circular és perquè es realitzarà un moviment de semàfors. En aquesta fase de les obres de remodelació de la plaça, s'ha aprofitat per substituir les òptiques dels semàfors per leds i també per incorporar dispositius sonors pels invidents. Però una de les remodelacions més rellevants és  l'eliminació del pas de vianants de la cruïlla, que se suprimeix de la part sud.

Les obres de la plaça de la Sang, que provoquen les queixes dels veïns
Les obres de la plaça de la Sang, que provoquen les queixes dels veïns | Jordi Olària Gras

 

Obres polèmiques pel veïnat

Aquestes obres van començar a finals del mes de novembre, i un dels principals objectiu és donar prioritat als vianants. Unes obres que han portat problemàtiques als veïns de la zona, ja que es queixen de la mala planificació de les obres. Des del moviment veïnal, tenien present posar en marxa una recollida de firmes per presentar una queixa formal a l'Ajuntament de Reus.