Tallen una quinzena de connexions il·legals d’electricitat en pisos ocupats de Reus

Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra despleguen un operatiu de suport als operaris de les companyies de subministraments
Els operaris han tallat una connexió il·legal al carrer Sant Francesc Xavier de Reus | TarragonaDigital

 

La Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d’Esquadra han fet aquest dimecres un nou operatiu contra les connexions fraudulentes d’electricitat en pisos ocupats il·legalment a la capital del Baix Camp. Els agents han donat suport als operaris de les companyies de subministrament, que han acabat tallant connexions il·legals a la xarxa de llum en 15 habitatges.

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de Reus al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En concret, l’actuació s’ha desplegat als carrers Wad-ras, Jurats, Sant Francesc Xavier, Monestir de Ripoll i Monestir de Poblet. A més de garantir la seguretat dels operatius, el dispositiu també pretén prevenir possibles incendis causats pel sobreescalfament de les línies elèctriques, objecte de connexió il·legal. L’actuació s’ha tancat sense incidents.

La GUR i els operaris de la companyia elèctrica han accedit a un immoble de Reus | tarragonadigital

Diversos incidents al carrer Wad-ras la darrera setmana

En el número 5 del carrer Wad-ras de Reus, en els últims dies, hi ha hagut diversos incidents. El primer va ser el 14 de febrer, quan un incident amb una família ocupa, va acabar amb tres menors ferits per esprai de gas pebre. Tanmateix, aquest dilluns, els veïns de la zona s'han concentrat per denunciar la situació del barri Horts de Simó de Reus. En aquest bloc, dos habitatges estan ocupats per famílies que, segons els veïns, causen problemes de convivència. A més, els veïns van tapiar un pis, després d'expulsar-ne els ocupes. El darrer incident va ser el dimarts, quan Guàrdia Urbana i Bombers van anar fins al carrer Wad-ras de Reus, per un possible nou intent de punxar la llum.

També et pot interessar:

"COM APUNTAR-SE: Els grans ponents d'aquesta edició del TEDxReus!" "El Mare Molas s'omple d'art en la segona edició del MusART"