ÚLTIMES DADES

Preocupant augment de casos de coronavirus a les comarques de Tarragona: 63 positius nous

El Taller Baix Camp tanca els actes del seu 40è aniversari amb una gran desfilada de moda per la igualtat

La primera 'TBC Fashion Show. Una passarel·la sense límits' se celebrarà dissabte, 30 de novembre, al Museu de Reus
Imatge de la roda de premsa de presentació, avui dimecres 27 de novembre | Cedida

Quasi un centenar de models desfilaran dissabte, 30 de novembre, entre les obres d’art que s’exposen al Museu de Reus en el marc de la primera 'TBC Fashion Show. Una passarel·la sense límits'.

La iniciativa, impulsada pel Taller Baix Camp, comptarà amb models amb discapacitat intel·lectual i sense, que desfilaran conjuntament i sota la batuta de Magda Simó, directora de l’agència de models MsM, i tot vestint peces de diferents botigues del Tomb de Reus.

Dissabte, a les 20.30 hores, al Museu de Reus

L’esdeveniment tindrà lloc a l’Espai plaça Llibertat del Museu de Reus, a les 20.30 hores, un indret emblemàtic de la ciutat que, per un dia, es convertirà en una gran passarel·la per la igualtat. Dissabte, cultura, moda i solidaritat es donaran la mà per tal de reivindicar una societat més inclusiva.

La transversalitat de la cita ja s’ha volgut posar de manifest a la roda de premsa de presentació, on han assistit Josep R. Nogués, Director General del Taller Baix Camp; Magda Simó, de l’agència MsM Models i un representant de Nikkocenter, el concessionari Nissan a Tarragona i Reus, que dóna suport a l’esdeveniment.

A més, hi han assistit el vicepresident del Tomb de Reus, Joan Anton Muntanya; el regidor de Cultura i Educació reusenc Daniel Recasens, i les regidores de Benestar, Montserrat Vilella, i de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles.

Una vetllada única per celebrar els 40 anys del Taller Baix Camp

Durant les últimes setmanes els models han estat assajant de forma conjunta per tal d’oferir una vetllada realment única, plena de llum, música, glamur i solidaritat.

La cita de dissabte posarà la cirereta als actes de celebració dels 40 anys d’història del Taller Baix Camp, una entitat que dóna servei a més de 330 persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.

També et pot interessar

"🔴El PSC de Reus carrega contra el PAM del govern i la seva manca de planificació" "❓MISTERI RESOLT: Per què es tapen les estàtues de Reus?"