Empreses i emprenedors assisteixen al 'Taller StartUp Rut4: les 4 fases d'acceleració d'una StartUp'

La jornada forma part de les accions de col·laboració entre la Regidoria d'Empresa i ACCIÓ
Els assistents al Taller StartUp Rut4: les 4 fases d'acceleració d'una startup | cedida

Nova jornada d’emprenedoria a Reus. https://tarragonadigital.com/tags/empreses han acollit aquest dimarts, 26 de novembre, la jornada ‘Taller StartUp Rut4: les 4 fases d’acceleració de l’StartUp’, a càrrec de Sergi Mora, coordinador d’StartUp Catalonia. Hi han assistit una quarantena d'empreses i emprenedors.

La jornada s’emmarca dins les accions de col·laboració que fa la Regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, des del Servei d’Assessorament a l’Emprenedor i l’Empresa, amb ACCIÓ – Agència per a la Competitivitat de l’Empresa. L’objectiu de les trobades és facilitar informació i serveis a emprenedors i empreses perquè els ajudin a créixer i ser més competitius.

Concretament, l’objectiu del taller d’aquest dimarts és aprendre a fer créixer una StartUp amb èxit. Sergi Mora ha explicat als assistents les quatre fases de creixement d’una StartUp evitant error i prioritzant esforços en aquells punts on és necessari. El ponent ha apuntat que la ruta cap a l'èxit demana aplicar bé aquestes quatre etapes: tracció, màrqueting i vendes, sistematització i equip.

"🏆LLISTA: Anuncien els guanyadors dels premis Cambra Reus 2019!" "😍BONA NOTÍCIA: Nova incorporació al Seguici Festiu de goma de Reus!"