El veïnat de Sol i Vista i la Urbanització Blancafort pateixen talls de llum constants

Els talls elèctrics són constants i afecten els veïns i als electrodomèstics de les cases
Un dels carrers del barri Sol i Vista afectat pels talls de llum | Laia Riba

 

Al barri de Sol i Vista de Reus, durant les festes de Nadal s'han quedat en diverses ocasions sense electricitat. El veïnat de la zona exposa que durant algunes hores, diverses cases del barri no han tingut llum, fet que els hi ha afectat en aquests dies de Nadal. D'altra banda, a la Urbanització Blancafort de Reus ja fa temps que tenen el mateix problema, provocant problemes sobretot en els electrodomèstics.

Baixades de tensió al barri Sol i Vista

El veïnat del barri Sol i Vista es queixa de talls regulars de l’electricitat, i apunten que la causa del problema és a unes caixes d’electricitat. Principalment, les cases afectades es troben al raval de Sol i Vista i els carrers d’Entença, d’Almirall Recasens i de Roger de Llúria. Alguns veïns diuen que els talls van començar a l’octubre, i que primer eren unes pampallugues a la llum però que finalment han acabat en talls d’hores sense llum.

La companyia elèctrica, quan reben l’avís dels talls de llum, envien una dotació que arregla el problema. Però al cap d’unes hores torna a passar el mateix. Els veïns i veïnes del Barri Sol i Vista demanen una millora en el subministrament d’electricitat, ja que consideren que la situació comença a ser un problema.

La urbanització Blancafort les alteracions afecten als electrodomèstics | Jordi Olària

 

Micro talls elèctrics a la Urbanització Blancafort

El mateix problema el tenen a la urbanització Blancafort de Reus. El president de l’associació veïnal, Bartolomé Pluma, explica a TarragonaDigital que fa un mes que pateixen «micro talls elèctrics cada dia». Comenta que no són talls d’electricitat llargs durant hores, però sí que són micro talls que afecten sobretot als electrodomèstics de les cases. Confirma que a gran part del veïnat se li han espatllat o desconfigurat els electrodomèstics en el darrer mes, i que aquesta situació passa cada dia, sobretot al matí.

Afectacions als electrodomèstics

D'altra banda, el president de l'associació de veïns de la Urbanització Blancafort exposa que existeix «una relació de més de 30 cases que han detectat els micro talls». Des del veïnat de la urbanització han posat incidències a la companyia elèctrica i de moment no s'ha posat solució, encara que envien tècnics a arreglar-ho. «Hi ha veïns que treballen des de casa i els afecten els micro talls cada dia», explica Barolomé Pluma.

"AGENDA: Reus donarà la benvinguda al 2019 des de la plaça del Mercadal" "ATENCIÓ: Dani Rubio es querellarà contra Marta Llorens per delictes contra l'honor"