Tanca la sastreria Quintana de Reus després de 114 anys d'història

El negoci ha penjat el cartell de 'liquidació per tancament' | La falta de clientela, el motiu principal
Imatge de la façana de la sastreria Quintana, abans de penjar el cartell de 'liquidació per tancament' | mercarium.com

Un nou comerç històric de Reus abaixarà la persiana el 2020. Es tracta de la Sastreria Quintana, del raval de Santa Anna, una de les botigues més antigues de la ciutat, amb 114 anys de vivències, anècdotes i confecció tèxtil.

Fundada el 1905, l’emblemàtic establiment de la capital del Baix Camp tanca ara per un motiu senzill, però transcendent: la falta de clientela. La competència actual, la conjuntura econòmica de la ciutadania —amb menys poder adquisitiu que anys enrere— i la rivalitat ferotge dels monstres del tèxtil, com ara Inditex, han abocat el negoci a un final trist però inevitable.

Rere els passos de la sastreria Queralt

Entrat el 2020, la Sastreria Quintana se sumarà una llista ben poblada de negocis il·lustres, com ara la sastreria Queralt, amb 110 anys de recorregut; la botiga de la Casa Navàs, que va dir adéu el 2018, o la cèlebre Llauneria Mata, una botiga de més de 160 anys d’història i cinc generacions, un reguitzell d'establiments emblemàtics que ja formen part de la història comercial, familiar i emocional de la ciutat de Reus.

També et pot interessar

"💐⚰ Reus homenatja els seus difunts per Tots Sants" "🎉💀 La comunitat mexicana de Reus celebra la festa del dia dels morts"