El 'Tastet de Ciència' torna a La Fira Centre Comercial de Reus

La jornada serà el pròxim 11 de maig i pretén ser un espai de divulgació científica

Ja fa tres anys consecutius que La Fira Centre Comercial acull l'esdeveniment 'Tastet de Ciència' i aquest any ho farà el pròxim dissabte 11 de maig. És una iniciativa organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp i la iniciativa de la 'Fira Tastet de Ciència' ja fa sis anys que es va posar en marxa. A més, durant la setmana anterior i posterior a l'esdeveniment també s'organitzen altres activitats. 

Un esdeveniment per divulgar la ciència entre la ciutadania

Aquest esdeveniment pretén convertir-se en un espai de divulgació científica escolar on els diferents centres educatius podem exposar els seus treballs científics a la resta de ciutadans per tal de fomentar la curiositat i l'interès pel món de la investigació científica, matemàtica i tecnològica. 'El Tastet de Ciència' es farà aquest dissabte 11 de maig a la plaça de l'Univers, davant de La Fira Centre Comercial i a la segona planta del mateix centre comercial gestionat per Merlin Properties. 

L'esdeveniment estarà obert a tota la ciutadania des de les 16.00 hores fins a les 20.00 hores i comptarà amb la col·laboració de divulgadors científics, també hi assistiran diferents alumnes i professors de diferents centres educatius d'educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius dels serveis territorials de Tarragona. 

Durant aquesta setmana i durant la setmana següent, amb motiu del 'Tastet de Ciència' també s'organitzen altres activitats i tallers que estan adreçats a alumnes i professors d'educació obligatòria. 

Divulgació sobre influencers i les marques

La Fira Centre Comercial també va ser un espai dedicat a la formació i divulgació per conèixer més a fons l'actualitat dels infulencers i les marques a través de l'Aula Merlin. Aquest passat dimecres 8 de maig, es van impartir diverses xerrades a càrrec de diferents professionals del sector i obertes a tots els públics. L'esdeveniment, impulsat per Merlin Properties, va començar a les 10.00 hores amb la xerrada «Diseño de estrategia con influencers digitales» a càrrec de Heidi Adragna. 

A les 11.00 hores, Irene Franco va dirigir «La Fira Centre Comercial: La Moda ens Mou», més tard, després d'una pausa, es va organitzar una taula rodona titulada «Qué puede aportar un influencer a tu marca» on van participar diferents professionals del sector.