El Teatre Fortuny acull un concert de gospel solidari per als nens amb distròfia muscular congènita

L'esdeveniment l'organitza la Fundació Noèlia
La Fundació Noèlia celebrarà un concert solidari al Teatre Fortuny | cedida

 

El Teatre Fortuny de Reus acollirà, aquest dissabte 11 de gener a les 19 hores, un concert gospel solidari. L'esdeveniment, organitzat per la Fundació Noèlia, nens contra la Distròfia Muscular Congènita, i amb el suport de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, anirà a càrrec de la Coro Gospel Living Water. El grup, format per una cinquantena de persones procedents de Madrid, s'ha ofert a celebrar aquest concert. Les entrades per al concert tenen un preu de 15 euros i es poden adquirir a través del web del Teatre Fortuny o bé a les taquilles del teatre. 

 

La Fundació Noèlia, amb aquest concert solidari, té com a objectiu principal donar a conèixer la malaltia de la distròfia muscula congènita i promoure i finançar línies d'investigació, que puguin contribuir en el desenvolupament del tractament per a la seva cura. L'entitat, a més, també acompana les famílies i afectats al llarg de totes les etapes de la malaltia, generant suport mutu entre elles i fomentant la seva participació dins de la pròpia enttiat, amb la finalitat de millorar la seva qualitat de vida.

 

L'entitat ja ha aconseguit obrir noves línies d'investigació i també ha donat continuïtat en d'altres que estaven aturades o que no gaudien de prou finançament, com per exemple Història Natural, diagnòstic i tractament de les distròfies musculars per dèficit de col·lagen VI de l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona o l’estudi de teràpia gènica en fase preclínica mitjançant «salt d’Exó» per mutacions intròniques de l’Institut Nacional de Salut dels Estats Units, juntament amb la University College London.