El Teatre Fortuny de Reus programa una segona funció de l’obra de Dagoll Dagom ‘Maremar’

Serà el dissabte 29 de febrer a les 18.00 hores de la tarda
Imatge promocional de l'obra de Teatre de Dagoll Dagom 'Maremar', que actuarà el pròxim dissabte 29 de febrer a Reus | Montse G. Lera

 

El Consorci del Teatre Fortuny de Reus ha programat una nova funció de la representació de Dagoll Dagom ‘Maremar’ per al pròxim dissabte 29 de febrer a les 18.00 hores de la tarda. La companyia de teatre farà aquesta segona representació després d’exhaurir les localitats de la sessió de les 21.00 hores de la nit. Cal destacar, que l’obra es troba a la seva fase final d’actuacions i en l’anterior ocasió que va visitar Reus, el mes de març de 2019, també va exhaurir les localitats de les tres actuacions programades.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

De fet, Dagoll Dagom finalitza la gira del musical ‘Maremar’ amb les actuacions que tindran lloc al Teatre Fortuny. Aquesta serà la darrera oportunitat de poder gaudir d’aquest espectacle amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluís Llach, basat en Pèricles, Príncep de Tir, de William Shakespeare, i a partir de la traducció de Salvador Oliva.

 

‘Maremar’ és la història d’un pare i una filla que lluiten per retrobar-se, una de tantes històries en què la crueltat de la guerra fa separar les famílies. Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar. Aquest text mostra que la prevalença de la bondat i l’amor poden ser recompensades per damunt de la maldat. És també un cant a l’amor familiar i a la reunificació dels membres dispersats d’una família que lluiten pel seu retrobament. L’espectacle té una durada de 100 minuts i els preus de les entrades oscil·len entre els 15 i els 35 euros.