TEDxReus arriba aquest dissabte al Teatre Bartrina amb novetats

Una de les novetats més destacades és l'actuació del grup musical Agartha
Imatge d'arxiu del cicle de conferències TEDxReus | TarragonaDigital
 

 

La setena edició del TEDxReus se celebrarà el pròxim dissabte, 16 de març, al Teatre Bartrina i estarà presentada per l'escriptora i periodista Anna-Priscila Magriñà. «Orígens» és el lema d'aquesta nova edició del cicle de conferència que torna a la ciutat amb un format de tarda amb vuit ponents. 

El grup musical Agartha al TEDxReus 2019

El grup està integrat per sis músics, una noia i cinc nois, i ens oferiran versions i cançons pròpies del seu repertori amb orígens mediterranis. El grup combina cançons interpretades en diferents llengües i influenciades per diferents estils, com per exemple, el flamenc, la bossa nova, el pop i la música d'arrel. Els integrants són de Reus i de Barcelona i ja han actuat en diferents festivals i en diferents espais d'arreu del territori. 

La setena edició del TEDxReus 

Igual que l'any passat, el programa d'aquesta setena edició TEDxReus es farà al Teatre Bartrina i comptarà amb vuit ponents en total, concretament, quatre dones i quatre homes. Aquest any les convidades són Agnès Riera, esportista i docent en l'àmbit esportiu; Magda Barceló, coach de lideratge i l'aprenentatge organitzacional; Marta Domènech, executiva de MANGO i gerent de l'Hotel-Hostal Sport Falset; i Mercè Gisbert, doctora en Ciències de l'Educació i Catedràtica de Tecnologia Educativa del departament de Pedagogia de la URV. 

Pel que fa als homes convidats d'aquest any són Albert Velasco, Doctor en Història de l'Art per la Universitat de Lleida i Conservador del Museu de Lleida; Ignasi Llorente, expert en comunicació i les TIC i autor del conte infantil «Mai no oblidaré el teu nom»; Miquel del Pozo, arquitecte de la ETSAB i autor del projecte de difusió cultural «#MA140 - Mirar al Arte en Twitter»; i Toni Orensanz, periodista i guionista freelance i autor de «L'òmnibus de la mort» i «El nazi de Siurana». Les entrades tenen un preu de 19 euros per persones i, pels menors de 25 anys, 15 euros i ja es poden adquirir aquí

TEDxReus és una activitat sense ànim de lucre dedicada a la difusió de les idees. Compta amb la col·laboració i el suport de diverses institucions i empreses del territori com l'Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona. 

"AGENDA: La fira Bestial celebra el 10è aniversari a Reus aquest cap de setmana!" "AGENDA: Diverses activitats per celebrar el Dia Mundial de la Poesia"