Volen impulsar una escola de tenis per a persones amb mobilitat reduïda

Durant el mes de setembre s'han realitzat dues jornades de portes obertes per aprendre les nocions bàsiques del tenis
El CT Reus Monterols vol incorporar aquesta activitat per la temporada 2018 - 2019 | CT Reus Monterols

 

Unes jornades de portes obertes organitzades pel Club Tennis Reus Monterols (CTRM) durant el mes de setembre han permès que les persones amb mobilitat reduïda poguessin conèixer i practicar les primeres nocions introductòries del tenis a les instal·lacions del club. Com a novetat d'enguany el CTRM vol incorporar en les seves activitats esportives per la temporada 2018 - 2019 sessions de tenis per aquest col·lectiu de persones.
 

Dues jornades de portes obertes al mes de setembre

Durant el mes de setembre el Club Tennis Reus Monterols (CTRM) va realitzar dues jornades de portes obertes, on professionals de l'esport amb mobilitat reduïda van ensenyar a les instal·lacions exteriors del club, les principals nocions bàsiques del tenis durant una hora i mitja amb el propòsit d'introduir als visitants en la dinàmica d'aquest esport. Es van portar a cap diferents activitats de tècnica com circuits per practicar el moviment de raqueta, així com partits entre els visitants i els organitzadors. En acabar l'activitat aquelles persones que hi van intervenir van ser obsequiades amb un refrigeri per acabar l'activitat. Aquesta iniciativa va tenir molt bona rebuda per part dels visitants que van anar a provar l'esport de raqueta adaptat a les seves necessitats. 

 

El Club està adaptat a les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda

El Club Tennis Reus Monterols (CTRM) amb aquesta nova iniciativa, té l'objectiu incorporar una escola de tenis per a persones amb mobilitat reduïda on aquest col·lectiu pugui gaudir de totes les facilitats possibles a l'hora de posar en pràctica l'esport de raqueta. El club esportiu reusenc disposa d'instal·lacions que s'adapten a les necessitats característiques que requereixen les persones amb mobilitat reduïda, fet que permet practicar sense inconvenients aquest esport. A més, el president del Club Tennis Reus Monterols (CTRM), Jordi Compte, ha afirmat que «volem facilitar que totes aquelles persones amb mobilitat reduïda també puguin practicar esport, en aquest cas un esport de raqueta com el tenis».