La tercera edició de «Dilluns amb l'alcalde» arriba a Reus

El 28 de gener es va donar el tret de sortida a l'inici dels programes de proximitat de l'alcalde amb els reusencs i reusenques
L'alcalde de Reus, Carles Pellicer | Jordi Olària Gras

 

El passat 28 de gener es va donar el tret de sortida a la tercera edició de «Dilluns amb l'alcalde». La ciutat de Reus continua apostant per aquest programa pel seu caràcter de proximitat amb la ciutadania. Un programa on reusencs i reusenques posen en manifest les seves opinions i peticions acords a la ciutat de manera directa a l'alcalde. Amb aquest tipus d'iniciatives s'aconsegueix minimitzar el sentiment d'indiferència respecte a les inquietuds dels ciutadans, apropant-los de manera directa a la figura política que governa la ciutat.

 

Una iniciativa de gran acollida entre els reusencs i reusenques

Un total de 6 jornades de 4 hores de durada cadascuna que es duran a terme a tots els centres cívics de la ciutat per tal d'oferir possibilitat d'assistència a tots els seus ciutadans. El caràcter pròxim de la jornada ha tingut una gran rebuda per part dels veïns en les passades edicions, on més d'un centenar de ciutadans van dialogar amb l'alcalde Carles Pellicer, amb objectius molt diversos.

 

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, duu a terme trobades amb veïns de la ciutat. | Jordi Olària

 

 

L'alcalde manté el compromís d'intentar tractar el nombre més gran de propostes possible, ja que les peticions dels reusencs i reusenques són el principal motor del progrés ciutadà. Un ampli ventall de temes exposats que abasteix des de qüestions de via pública, fins a queixes referents als serveis públics de Reus.

 

Sis «Dilluns amb l'alcalde» als centres cívics de Reus

—28 de gener. Centre Cívic Mas Abelló (Carrer Mas del Carpa, 32)

—18 de febrer. Centre Cívic Mestral (Avinguda de Barcelona, 0)

— 25 de febrer. Centre Cívic Migjorn (Riera de l'Escorial, 24)

— 11 de març. Centre Cívic del Ponent (Avinguda dels Països Catalans, 106)

— 25 de març. Centre Cívic Carme (Plaça de la Patacada, 10)

— 8 d'abril. Centre Cívic Llevant (Plaça Horts del Canonges, 1)

 

Programes de proximitat entre l'alcalde i els ciutadans de Reus

Una trobada propera on l'alcalde i els ciutadans podran intercanviar opinions i punts de vista, sempre buscant donar solució a les inquietuds ciutadanes. A les 16.00 hores de la tarda dels dilluns citats, en Carles Pellicer començarà a rebre als reusencs i reusenques que ho desitgin. Per participar en aquesta jornada no cal inscripció ni cita prèvia, simplement assistir a l'hora i centre cívic adequats.