GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La tercera edició del Motivation Day tractarà la sostenibilitat

S'abordarà des de tres àmbits diferents: ambiental, econòmic i social

La tercera edició del Motivation Day tractarà la sostenibilitat el pròxim dilluns, 20 de gener, a les instal·lacions de firaReus. La jornada porta per títol Transformació sostenible: el repte empresarial del segle XXI i abordarà tres visions diferents de la sostenibilitat com són l'ambiental, l'econòmica i la social. Les dues primeres edicions s'havien dedicat a la felicitat i a l'empresa saludable.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

L'objectiu de la jornada és tractar «els valors i els recursos humans de les noves empreses» i s'ha pensat per a directius i responsables de recursos humans, perquè coneguin novetats i intercanviïn experiències relacionades amb la gestió de la plantilla. Segons l'organització, es farà «especial incidència en l'eix social com impulsor dels altres dos, partint de la base que treballar el valor de les persones que formen part de l'empresa, farà que aquesta pugui ser més sostenible».

 

El programa de la jornada compta amb tres xerrades i dos col·loquis amb un total d'onze ponents entre un quart de deu del matí i la una del migdia. La regidora d'Economia i Coneixement de l'Ajuntament de Reus, Teresa Pallarès, destaca que «des de firaReus i REDESSA es treballa per donar eines a les empreses que volen optimitzar els seus recursos i conèixer els reptes econòmics del segle XXI i com adaptar-se a aquests canvis».

 

El programa complet de la jornada és el següent:

8.45 h – 9 h Arribada i check-in.

9 h – 9.15 h Benvinguda i presentació a càrrec de Josep Maria Arias, periodista, consultor de Comunicació Corporativa i dircom a Bonaimatge. Professor de la URV.

9.15 h – 9.45 h Com motivem a les persones a les noves organitzacions del segle XXI? A càrrec de Xavier Mas, assessor estratègic, agile & expansió de negocis.

9.45 h – 10.30 h Col·loqui: Com treballar la sostenibilitat corporativa? Moderador: Jaume Aguadé, Director de RRHH a Messer Ibérica de Gases.

- Marta Sas, fundadora de Salix (EIX AMBIENTAL).

- Rubén Folgado, professor del mòdul de Lideratge de l'MBA-URV, director tècnic de Messer Ibérica i president de l'AEQT (EIX ECONÒMIC).

- Montse Masip, coordinadora de zona Fundación Adecco (EIX SOCIAL).

Torn obert de preguntes.

10.30 h – 11 h Coffee Break.

11 h – 11.45 h Col·loqui: Quin és el perfil del directiu de les empreses que aposten per la sostenibilitat? Moderadora: Natàlia Segura, Socia Directora a The Skeye.

- Núria Foraster, directora de RRHH de Gomà Camps.

- Cecilia Morillo, HR Manager GM Site Valls & Global Operations Services- C&B Manager Ibearia at Essity.

- Montse Miralles, Directora de RRHH de Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla.

11.45 h – 12.30 h Xerrada motivacional a càrrec de Maria Petit, ambaixadora Fundación Adecco.

12.30 h – 13 h Model de negoci i sostenibilitat. A càrrec de Patricia Pólvora, cofundadora i CEO de Teterum i professora RSC d’ESIC.

13 h Cloenda a càrrec de Teresa Pallarès, Regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge de l’Ajuntament de Reus.