Teresa Pallarès en primer pla

La regidora reusenca Teresa Pallarès fa públic que pateix leucèmia

La regidora i diputada es mostra «en bones mans i forta» | Ha rebut desenes de mostres de suport des de tots els àmbits

Teresa Pallarès, regidora d'Economia i Coneixement i també d'Habitatge de l'Ajuntament de Reus i diputada per Junts per Catalunya al Parlament ha fet públic aquest divendres que li han diagnosticat leucèmia. A través de Twitter ha explicat que ja es troba en tractament a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

A la mateixa piulada exposa que, a causa de la malaltia, reduirà la seva vida pública, però també que «estic en bones mans, forta i amb ganes de seguir servint el meu país». Diversos integrants tant de la plana política local com del Parlament, i desenes de persones no vinculades a la vida política han transmès els seus ànims a la regidora i diputada.

Des dels presidents de la Generalitat i del Parlament, Quim Torra i Roger Torrent respectivament, fins a diputats de tots els colors polítics li han volgut transmetre ànims i força. També ho ha fet l'expresident Carles Puigdemont, amb qui forma part del seu nou projecte polític.

A les mostres no suport no hi falten figures de la política local de Reus i de fora. En són exemples la companya de govern reusenc i de partit, Montserrat Vilella, el president del Port de Tarragona i exalcalde de Riudoms, Josep Maria Cruset, o els companys de formació política Lluís Abella, Jordi Sendra o Ferran Bel.

Teresa Pallarès retorna a la política amb empenta

 A l'àmbit local s'ocupa de les àrees d'Economia i Coneixement, amb el Tecnoparc com a principal actiu, a més de la d'Habitatge. Pallarès ha tornat a la política reusenca aquest mandat, com a número tres de la llista de Junts per Reus, després d'haver format part d'anteriors governs amb el PSC.

El 2006 agafa les regnes dels Serveis Territorials de Comerç i Turisme a Tarragona i l'any següent hi incorpora Economia i Finances, encara compaginant-ho amb la tasca de govern al consistori reusenc. Abans de l'actual etapa política encara ha ocupat càrrecs com el de subdelegada del govern central a Tarragona.

Fora de la política, la seva trajectòria l'ha portat a la direcció general de l'Associació d'Empreses Químiques de Tarragona. En clau nacional, forma part del nucli del nou projecte polític de l'expresident Carles Puigdemont, del qual és la secretària de finances.


Comentaris