Una noia ballant en tanga a la plaça Llibertat de Reus

Qui era la noia que ballava en tanga a la plaça Llibertat de Reus?

La noia enregistrava imatges per la plataforma OnlyFans

El vídeo d'una noia seminua ballant a la plaça Llibertat de Reus mentre era gravada per dues persones s'ha fet viral els últims dies. L'enregistrament d'aquestes imatges van sorprendre els que passaven per aquesta zona de la capital del Baix Camp i es preguntaven què estava passant. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El sensual ball es va enregistrar aquest dimarts, 16 de març, i ara ja s'ha aconseguit descobrir qui era la protagonista. El seu nom artístic és "TIJUANAXX" i crea contingut eròtic per a OnlyFans, però també el comparteix a Instagram o Telegram. En aquest últim se'n feia ressò de les imatges gravades a Reus  on deia: «Jo ballant enmig de Reus en tanga? Efectivament». L'endemà també compartia el fet de ser enxampada a la capital del Baix Camp mentre ballava.

Un vídeo per a OnlyFans

Les imatges virals  d'aquesta noia eren per una plataforma coneguda com a OnlyFans. Aquesta és una xarxa social a internet de contingut, creada el 2016, on les persones que tenen un usuari posen fotografies i vídeos per poder guanyar diners amb els seguidors que s'hi subscriuen.

Tot i no ser el principal objectiu de la xarxa, s'ha fet molt reconeguda i popular en la indústria del sexe. Tanmateix acull contingut d'altres temàtiques com d'especialistes en fitness, cuiners i músics que publiquen fotos i vídeos en línia que no posen a les seves xarxes socials habituals.