El Tomb de Reus crea un 'marketplace' per comprar, reservar i encarregar per Internet als comerços reusencs

També es pot encarregar menjar als restaurants
El Tomb de Reus crea una eina per comprar, reservar i encarregar per Internet | Pixabay

 

El Tomb de Reus fa mesos que treballa perquè el centre de Reus es converteixi en una de les tres primeres APEU (Àrea de Promoció Econòmica Urbana) de Catalunya, amb la creació d'un 'marketplace' per tal que els comerços reusencs puguin vendre a través d'Internet.

 

La crisi provocada per la pandèmia del coronavirus ha provocat que molts comerços i empresaris s'hagin vist obligats a adaptar-se ràpidament a la nova situació econòmica. En el cas de l'associació comercial de Reus, s'ha aprofitat la situació per avançar un dels projectes que formava part de l'APEU: crear un 'marketplace' innovador dissenyat per ser digital i presencial a la vegada. 

 

Aquesta nova eina es troba a la pàgina web d'El Tomb de Reus, on hi ha un cercador classificat en diferents categories de productes i serveis. A més de comprar, es poden fer encàrrecs i reserves, pensant especialment en el sector de l'alimentació i la restauració, també greument afectat per la crisi sanitària. El Tomb de Reus convida a tots els associats a donar-se d'alta, així com a aquelles empreses reusenques que no formin part de l'associació. La nova plataforma encara està en fase de proves i no està operativa del tot, però ja s'ha obert per tal que els comerços de Reus s'hi puguin adherir i començar a familiaritzar-s'hi.

 

El Tomb de Reus ha creat un ens gestor que s'encarrega de la gestió integral del Marketplace, des de la creació dels establiments a la plataforma, la pujada dels articles, la gestió dels estocs, l'atenció directa amb els clients i usuaris, la gestió de les comandes i els enviaments, i tota la gestió del màrqueting i la comunicació.