El Tomb de Reus reinventa els 'reuros' per a la campanya de Nadal

Es tornen a sortejar més de 7.000 euros en vals de compra | La mecànica del sorteig canvia i s'incorpora la figura del 'senyor Reuro'
Presentació de la campanya de Nadal d'El Tomb de Reus | Jordi Olària Gras

Els reuros tornaran a ser protagonistes de la campanya de Nadal específica d'El Tomb de Reus. De la mateixa manera que l'any passat, els diners que es gastin comprant als negocis participants, es podran canviar per butlletes dels sortejos de més de 7.000 euros en vals de compra. La mecànica d'aquest joc s'ha simplificat per millorar-ne la dinàmica i facilitar-ne la participació.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

La regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, assegura que «aquesta campanya és molt important, la de Nadal; l'objectiu és estimular i augmentar les vendes de totes les persones que passegin pels carrers de la nostra ciutat». Per fer-ho, engloba accions més concretes, com aquesta d'El Tomb de Reus que s'ha presentat avui, i que com a espai soci de l'entitat, també durà a terme el Centre Comercial El Pallol.

La presidenta de l'associació comercial, Gemma Molner, l'ha definit com «una campanya renovada i millorada partint de la proposta del Nadal passat». Es vol «premiar aquells que comprin als establiments participants animant-los a seguir confiant en el comerç de la nostra ciutat» com a objectiu a llarg termini. A la pràctica, es recuperen els sortejos periòdics, tot i que s'han estructurat de manera diferent.

Gemma Molner, al centre, explica la campanya; a l'esquerra, la regidora Montserrat Caelles; a la dreta, el 'senyor Reuro' | Jordi Olària Gras

Tornen els 'reuros', que ara tenen personatge propi

Per cada 20 euros gastats es pot obtenir un bitllet de 20 'reuros', la moneda fictícia d'El Tomb de Reus. Amb quinze d'aquests bitllets de 20 'reuros' es podrà participar al sorteig «i a introduir la butlleta dins d'una urna en forma de barret de copa gegant del senyor Reuro i que, com l'any passat, s'ubicarà al Gaudí Centre». I aquesta és la segona novetat d'enguany, la personificació dels 'reuros'.

Vestit amb frac daurat, tombarà pels carrers de Reus per promocionar la campanya, normalment sol, «però els dies 30 de novembre i 14 i 21 de desembre, l'acompanyarà Reus Samba, i el 7 i 8 de desembre, els ballarins de l'Escola de Dansa Bàsic». Els divendres 20 i 27 de desembre i 3 de gener, a dos quarts de nou del vespre i per Canal Reus TV s'anunciaran els noms dels quatre guanyadors setmanals.

Cadascun d'ells s'endurà 600 euros en vals de compra que podrà gastar, passada la campanya de Nadal, als establiments d'El Tomb de Reus. En total es lliuraran els mateixos 7.200 euros en premis que l'any passat, però tots en una sola categoria i repartits en dotze premis diferents en lloc dels nou que hi havia ara fa un any. Gemma Molner destaca que «hem simplificat la mecànica del joc unificant els imports dels premis; per al client final potser era una mica enrevessat d'entendre, i per als establiments, que són qui explica la campanya, és més fàcil».

Les accions solidàries de la campanya d'El Tomb

A més d'impulsar les vendes durant aquest període, la campanya d'El Tomb de Reus també té una part solidària. El 3 de desembre, al partit d'hoquei entre el Reus Deportiu i el Barça, es repartiran peluixos en el marc de la campanya 'Cap nen sense joguina' que qs llençaran a la pista per part del públic. En paral·lel, l'1% dels reuros que es bescanviïn en joguines, es destinarà a la campanya solidària de l'any vinent. Per últim, la campanya també oferirà obsequis als nens i nenes que participin en els Retaules Vivents el 28 de desembre.

"🚧 ATENCIÓ: Pas endavant per a les futures noves grans obres de Reus" "❗El reusenc Terradellas es defensa de les filtracions que han trasbalsat la política catalana"