Arriba la 22a edició del Sopar Solidari de Reus dedicat als refugiats

El sopar donarà suport a la Plataforma Reus Refugi i se celebrarà el 6 d'abril a les 20.00 hores
Presentació del 22è Sopar Solidari que es farà el dia 6 d'abril a Reus | Cedida
 

Després de 22 anys, el pròxim dissabte, 6 d'abril, es tornarà a celebrar el Sopar Solidari que està organitzat per l'Organització No Governamental Pont de Solidaritat i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus. El sopar serà a la Parròquia de Sant Bernat Calvó de Reus, al Barri Fortuny, a partir de les 20.00 hores. Aquest any, la recaptació del sopar es destinarà a la Plataforma Reus Refugi. 

El preu del sopar serà de 10 euros pels adults i de 5 euros pels més petits. L'acte serà presidit per periodista Xavier Grasset i comptarà amb les actuacions del cantautor reusenc Fito Luri, el saxofonista Gerard Marsal, el pianista Nèstor Giménez i el Safareig poètic. 

Els beneficis seran per l'organització Reus Refugi

Com cada any, la recaptació obtinguda del sopar es destina a una entitat social que treballa en el camp de la solidaritat per tal de millorar la vida de certs col·lectius i proporcionar-los ajuda. En aquesta ocasió, els beneficis es destinaran a la plataforma Reus Refugi, una associació que es dedica a crear consciència social sobre la crisi de les persones refugiades i a promoure la convivència a casa nostra. 

D'altra banda, el sopar de dissabte també servirà per explicar el recorregut i la finalitat d'aquesta organització, que, des de l'any 2016, ha creat tota mena de propostes per tal d'afavorir l'entesa i l'acollida de les persones que fugen dels seus països per trobar una vida més digna. Des de l'agost del 2018, l'associació també col·labora amb la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat i des d'aleshores els voluntaris de l'entitat realitzen tasques de mentoria i acompanyament a les persones refugiades que han arribat a la ciutat. L'equip de Reus Refugi està format per un conjunt de persones voluntàries que estan sensibilitzades amb la crisi dels refugiats. 

Per a més informació sobre el sopar i per a reservar tiquets s'ha de trucar al telèfon 977 75 64 15

"ELECCIONS: Reus En Comú Podem presenta els primers llocs de la llista electoral" "ÚLTIMA HORA: Els regidors de Cs Reus es donen de baixa del partit"