Torna la «Harry Potter Book Night» a la Galatea de Reus

La llibreria reusenca s'omplirà de màgia el pròxim 7 de febrer
Imatge de la Harry Potter Book Night a Galatea. | Cedida

 

Un any més, la Galatea organitza la «Harry Potter Book Night» per a tots els fans de la màgia. El principal per què d'aquest acte és potenciar la lectura entre joves i no tan joves, coneixedors i lectors de sagues fantàstiques i fanàtics del món i aventures màgiques creades per J.K. Rowling, autor dels llibres de Harry Potter. Una jornada en la qual la lectura, l'entreteniment i la diversió seran els principals protagonistes, i que tindrà lloc el 7 de febrer a la llibreria Galatea de Reus.

 

Durant aquesta jornada se celebraran diferents activitats en les quals tots els presents hi podran prendre part de manera activa. Amb un inici apoteòsic esperat ja per tots els fanàtics, ens trobarem amb la Cerimònia de Selecció del barret, en la que serà aquest últim i la màgia que el caracteritza qui decideixi a quina casa han d'anar els participants. Una vegada se'ls hi ha assignat una, ens trobarem amb activitats relacionades amb cadascuna d'aquestes en les que tots els assistents se sentiran part d'un món ple de màgia i incògnita. Tallers en els quals es duran a terme activitats pròpies de l'escola de Hogwarts, alguns d'ells impartits per famosos professors de la saga, com per exemple Rolanda Hoock, entre d'altres. 

 

També comptarà amb lectures dramatitzades al més pur estil J.K. Rowling, en les que els oients s'endinsaran en un món ple de màgia, amb escenaris com el castell de Hogwarts, el camp de quidditch o la famosa i coneguda andana 9 i 3/4. La jornada finalitzarà amb un Trivial, amb diversos  nivells de dificultat i per grups. Per aquesta activitat es requereix inscripció prèvia. Per a fer-ho s'ha d'enviar un correu amb el nom complet i la casa a la qual, preferentment, us agradaria pertànyer en el joc al mail anna.galateallibres@gmail.com. Serà en el moment en el qual rebeu resposta quan es confirmarà la vostra participació en l'acte. 

 

Aquest any, a més, la jornada comptarà amb dos convidats que no deixaran indiferent a ningú. Un actor i una actriu de la companyia Produccions Lucky&Luke, els quals donaran vida a dos dels personatges de la saga per apropar a tots els presents al món més protagonista del dia, el món de la màgia. Seran Rolanda Hook i Lucius Malfoy els que ens acompanyaran.

Un acte anual, ja convertit en tradició a la llibreria Galatea de Reus, que acull públic de ciutats veïnes amb la finalitat de conèixer i, sobretot, gaudir.