Torna el torneig ‘WarReus 2018’ organitzat per l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus

L’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus organitza el torneig '9th Age' que se celebra anualment, amb diferents rondes, dinar i entrega de premis.
El torneig se celebrarà el 2 de setembre | Cedida
 

El pròxim diumenge 2 de setembre es durà a terme el 'WarReus 2018', el torneig '9th Age' que se celebra anualment i està organitzat per l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR). Tindrà lloc a la seu de l'entitat, localitzada als baixos número 12 del carrer Eduard Toda, des de les 9.00 hores fins a les 20.00 hores.

 

Tres rondes i entrega de premis

Per a poder participar en aquest esdeveniment, cal inscriure's amb antelació a través del correu electrònic i el preu per participar és de 10 euros o 17 euros amb el dinar inclòs, pizza Domino's i beguda. L'organització revisarà totes les dades personals aportades i la llista de l'exèrcit posant-se en contacte amb el participant si fos necessari.

 

Durant aquest torneig es realitzaran tres rondes: la primera començarà a les 9.30 hores i acabarà a les 12.00 hores, la segona serà des de les 12-15 hores fins a les 14.34 hores i l'última es durà a terme després de dinar, de 16.30 hores a 19.00 hores. Un cop finalitzades les rondes, es farà el lliurament de premis: al millor jugador, al segon classificat, al millor pintant, entre altres. Aquests premis es compraran gràcies a la recaptació de les inscripcions al torneig.

 

Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus

Aquesta associació és una entitat sense ànim de lucre que va néixer a la ciutat de Reus l'any 1994, el seu objectiu és «promoure i practicar l'activitat lúdica, cultural, educativa i participativa dels jocs de rol i interpretació, així com els jocs d'estratègia i simulació relacionats», juntament amb el de «fomentar i difondre les disciplines artístiques i les expressions culturals relacionades amb l'entorn dels jocs de rol, estratègia i simulació».

 

L'AJJRR ofereix un lloc on els aficionats a aquest tipus de jocs i activitats poden trobar-se i gaudir d'una bona estona. El seu local té cinc sales on es duen a terme diferents activitats, a més d'una biblioteca-ludoteca-cinemateca, una col·lecció d'escenografia, equipament audiovisual, serveis i cantina. L'horari de les instal·lacions de l'AJJRR és de 17.00 hores a 21.00 hores els divendres, dissabtes i diumenges, però, si hi ha alguna activitat programada, també estan obertes, durant el qual els gairebé 40 membres de l'associació participen en diverses activitats.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris