Torna el torneig ‘WarReus 2018’ organitzat per l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus

L’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus organitza el torneig '9th Age' que se celebra anualment, amb diferents rondes, dinar i entrega de premis.
El torneig se celebrarà el 2 de setembre | Cedida
 

El pròxim diumenge 2 de setembre es durà a terme el 'WarReus 2018', el torneig '9th Age' que se celebra anualment i està organitzat per l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR). Tindrà lloc a la seu de l'entitat, localitzada als baixos número 12 del carrer Eduard Toda, des de les 9.00 hores fins a les 20.00 hores.

Tres rondes i entrega de premis

Per a poder participar en aquest esdeveniment, cal inscriure's amb antelació a través del correu electrònic i el preu per participar és de 10 euros o 17 euros amb el dinar inclòs, pizza Domino's i beguda. L'organització revisarà totes les dades personals aportades i la llista de l'exèrcit posant-se en contacte amb el participant si fos necessari.

Durant aquest torneig es realitzaran tres rondes: la primera començarà a les 9.30 hores i acabarà a les 12.00 hores, la segona serà des de les 12-15 hores fins a les 14.34 hores i l'última es durà a terme després de dinar, de 16.30 hores a 19.00 hores. Un cop finalitzades les rondes, es farà el lliurament de premis: al millor jugador, al segon classificat, al millor pintant, entre altres. Aquests premis es compraran gràcies a la recaptació de les inscripcions al torneig.

Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus

Aquesta associació és una entitat sense ànim de lucre que va néixer a la ciutat de Reus l'any 1994, el seu objectiu és «promoure i practicar l'activitat lúdica, cultural, educativa i participativa dels jocs de rol i interpretació, així com els jocs d'estratègia i simulació relacionats», juntament amb el de «fomentar i difondre les disciplines artístiques i les expressions culturals relacionades amb l'entorn dels jocs de rol, estratègia i simulació».

L'AJJRR ofereix un lloc on els aficionats a aquest tipus de jocs i activitats poden trobar-se i gaudir d'una bona estona. El seu local té cinc sales on es duen a terme diferents activitats, a més d'una biblioteca-ludoteca-cinemateca, una col·lecció d'escenografia, equipament audiovisual, serveis i cantina. L'horari de les instal·lacions de l'AJJRR és de 17.00 hores a 21.00 hores els divendres, dissabtes i diumenges, però, si hi ha alguna activitat programada, també estan obertes, durant el qual els gairebé 40 membres de l'associació participen en diverses activitats.

"Cs Reus acusa la CUP d'incomplir el Codi Ètic de Càrrecs Públics" "ATENCIÓ: Comencen les obres al Mercat del Carrilet de Reus"